Popieram Cię, drzewa to jedyna ochrona przed piratami drogowymi i cień dla pieszych.
Masz po części rację, ale nie do końca. Jeśli sprawa dotyczy drug poza miastem. Jeśli chodzi o terem miejski, to drzew powinno się sadzić do oporu.
Popieram.
Myślałam, że faceci są inteligentniejsi, ale widzę, że to błędne mniemanie.
Czytasz, czytasz i nic z tego nie załapałeś. Chodzi o teren miasta, a nie drogi po zanim. Jeśli w takim tempie będzie ubywać drzew w mieście to nasze dzieci czy wnuki będą chodziły po mieście w maskach przeciwgazowych i z parasolami nad głową. Jeśli ktoś sobie tego nie uświadamia to jest tępy lub ograniczony umysłowo co na jedno wychodzi.
Bo jakiś palant to wymyślił, drugi palant przyjął zlecenie i polecił, a trzeci palant wykonał wyrok.
jakie drzewa ?? a co teraz zrobią pijani szybkojezdzący kierowcy ??
5 lat a może więcej jak nasadzono piękne drzewa w pasie zieleni ul. Zamenhofa. W okresie tym nie dokonywano pielęgnacji poprzez obcięcie odrostów. Z drzew robią się karłowate krzaki. Na terenie miasta za taki stan rzeczy odpowiada Prezydent poprzez swoje służby. Może wreszcie ktoś tym się zajmie, a może osobą tą będzie Pan Ryszard Ż z racji nadzoru nad drogami i ulicami Piotrkowa
Jechałem Żelazną i widziałem jak sadzili. Na drugi dzień wszystko położone... pewnie przez wandali...
Toż to zrąbisty sukces sto drzew - oby tak dalej.
I po co te drzewa przy Wojska Polskiego w kierunku Szczekanicy.A lisci z drzew nie ma kto grabic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!