metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Inny ~Inny (Gość)08.07.2022 09:06

No i czym tu się chwalić?

20

nnn. ~nnn. (Gość)08.07.2022 11:33

W małych miejscowościach /a jakże miastach/ poziom szkół średnich jest na żenująco niskim poziomie. Sam pochodzę z malutkiego miasta ,ale do szkoły średniej chodziłem w mieście wtedy wojewódzkim. I było tam wtedy jedno LO /dzisiaj trzy/ ,ale poziom był na tyle wysoki ,że dostałem się na prawo w Łodzi za pierwszym razem. Zastanawiam się czy jest sens utrzymywać w takich miejscowościach licea. Chyba tylko po to żeby władzom tychże wydawało się że młodzieży tam uczęszczającej pomagają w edukacji ....

90

hahaha! ~hahaha! (Gość)08.07.2022 11:46

Katolickie Liceum z Tomaszowa - kuźnia kadr pisowskich.

99

ja ~ja (Gość)08.07.2022 10:01

W tym Tomaszowie to nie dali na tacę, ile trzeba? Za mało kropili się wodą święconą? Nie pojechali na pielgrzymkę do Lichenia? A może od razu powinni powinni pomyśleć o pielgrzymce do Rzymu?

58

Pan Jan ~Pan Jan (Gość)08.07.2022 14:15

pokolenie TikTokowcow... ciezko wstać z łóżka ciezko zrobić sobie samemu śniadanie cieżko zrobić co kolwiek...dwie lewe ręce. Jedyna pokolenia tego umiejetnosc to obsluga telefonu. Stracone pokolenie...

100

Maturzysta ~Maturzysta (Gość)08.07.2022 09:41

Dlamie to nikt nie zdał bo wystarczyło mieć 30% czyli ledwo 2 i w statystykach ledwo 34% mieli (nie wszyscy) :b

61

` ~` (Gość)08.07.2022 11:00

Bardzo pożyteczne informacje, bo właśnie od dzisiaj 8-klasiści składają papiery do szkół ponadpodstawowych. Liceum przy Piomie zaskoczyło negatywnie, bo podobno tamtejsza podstawówka na wysokim poziomie

22

fakt ~fakt (Gość)08.07.2022 15:36

A może to kadra nauczycielska jest do bani i należy ją wymienić.

61

Mania ~Mania (Gość)08.07.2022 12:46

Jak na Piomie poszła matura z matmy? Słyszałam, że cienko... nauczyciel czy uczeń słaby?
Poza tym uważam, że matura, to bzdura. Kiedy skończy się ten psudo egzamin, w którym liczy się łut szczęścia?

47

Jarosław singiel ~Jarosław singiel (Gość)08.07.2022 13:55

Co to za edukacja jak od kilkudziesięciu lat podstawą nauki w Pl są korepetycje.

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat