W małych miejscowościach /a jakże miastach/ poziom szkół średnich jest na żenująco niskim poziomie. Sam pochodzę z malutkiego miasta ,ale do szkoły średniej chodziłem w mieście wtedy wojewódzkim. I było tam wtedy jedno LO /dzisiaj trzy/ ,ale poziom był na tyle wysoki ,że dostałem się na prawo w Łodzi za pierwszym razem. Zastanawiam się czy jest sens utrzymywać w takich miejscowościach licea. Chyba tylko po to żeby władzom tychże wydawało się że młodzieży tam uczęszczającej pomagają w edukacji ....
W tym Tomaszowie to nie dali na tacę, ile trzeba? Za mało kropili się wodą święconą? Nie pojechali na pielgrzymkę do Lichenia? A może od razu powinni powinni pomyśleć o pielgrzymce do Rzymu?
pokolenie TikTokowcow... ciezko wstać z łóżka ciezko zrobić sobie samemu śniadanie cieżko zrobić co kolwiek...dwie lewe ręce. Jedyna pokolenia tego umiejetnosc to obsluga telefonu. Stracone pokolenie...
Dlamie to nikt nie zdał bo wystarczyło mieć 30% czyli ledwo 2 i w statystykach ledwo 34% mieli (nie wszyscy) :b
Bardzo pożyteczne informacje, bo właśnie od dzisiaj 8-klasiści składają papiery do szkół ponadpodstawowych. Liceum przy Piomie zaskoczyło negatywnie, bo podobno tamtejsza podstawówka na wysokim poziomie
Jak na Piomie poszła matura z matmy? Słyszałam, że cienko... nauczyciel czy uczeń słaby?
Poza tym uważam, że matura, to bzdura. Kiedy skończy się ten psudo egzamin, w którym liczy się łut szczęścia?
Co to za edukacja jak od kilkudziesięciu lat podstawą nauki w Pl są korepetycje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!