Juz dawno powinni być najemcy na te powierzchnie no ale to jest tak jak się stawia oporowe czynsze na piotrkowskie kieszenie!
No nie do końca tak jest!!!
Ja i tysiące innych unikamy jak ognia płatnych stref parkowania. No ale skoro musimy zatrzymać się w takiej strefie to tylko kilka minut i kombinujemy by nie zapłacić.
Dworzec PKP wyremontowano i nadal jest martwy i długo jeszcze martwym pozostanie bo dla kliku tysięcy wpływu do kasy miejskiej z opłat za parkowanie zniechęca się potencjalnych najemców jak i przyszłych klientów.....
Tak po prawdzie to miasto tylko traci bo odchodzą z tych miejsc gdzie obowiązuje płatna strefa parkowania przedsiębiorcy ze swoimi firmami. Całe ulice zamierają.
Co najdziwniejsze to gospodarze miasta doskonale o tym wiedzą!!!
Nic nie robią bo co lobby sieci dużych marketów nie pozwala na to.??? Nie dość że nie płacą podatków dochodowych w Polsce to jeszcze niszczą lokalne firmy.
Więcej:
http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Kiedy powiedziałam mojemu terapeucie o snach o Barei, powiedział, że to minie, że to przepotworny lęk.
Jutro żądam zwrotu honorarium.
Proszę z tego miejsca o zrobienie porządku na naszym dworcu z gołębiami,które usadowiły się pod wiatą i potwornie zanieczyszczają chodniki na peronie I.To jest po prostu tragedia!Przepraszam- ale obsrane chodniki i ławki to żenująca wizytówka naszego dworca i miasta.Nieraz zdarzyło się.że pobrudziły również pasażerów czekających na pociąg.Zapraszam gospodarzy miasta z samego rana i póżniej zresztą też na peron I na dworcu!Zobaczcie to sami!
Popieram Aldonę.Byłem nieraz,widziałem i też jestem przerażony!!!! Coś z tym trzeba zrobić!!!
Jakiego wstydu się kilkanaście dni temu najadłam!!Odprowadzałam na pociąg rodzinę z Londynu-a przed wejściem do dworca od strony peronu jak w chlewie! Strach było stanąć pod wiatą,żeby przypadkiem nie być pobrudzonym przez gołębie.Usiąść na ławkach też się nie dało.Też uważam,że coś z tym problemem należy zrobić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!