Szkola nie jest kiepska trzeba się uczyć i po problemie chyba że jest się debilem.
co mnie to widać jakie wykształcenie majom w rządzie bo same D>B>L>E
zamiast w wymianę szyldów i pieczątek trzeba było zainwestować w doposażenie szkół
Jeszcze się w szkole nikt niczego, naprawdę przydatnego, nie nauczył. Oczywiście oprócz czytania, pisania i liczenia.
Ja widzę jeszcze jedną dobrą stronę. Żeby mieć wykształcenie podstawowe wystarczy skończyć 8 klas a nie 9 jak do tej pory :-D
Jeszcze ta miła pani niech mnie przekona, że więcej lekcji religii niż informatyki w XXI wieku to jest dobra zmiana. I wytłumaczy czemu podstawę programową krytykują nawet ministrowie tego rządu.
Czy Ci wszyscy tzw. znawcy tematu wiedza, ze w pierwszej klasie szkoly sredniej (uwaga) konczy sie program z gimnazjum? A wiec zostaje realnie 18 miesiecy pracy w szkole sredniej. Co sie dziwic, ze uczelnie wyzsze narzekaja na nowych studentow. Jezeli ktos chce teraz sklocic srodowisko nauczycieli to jedynie lewicowcy z znp
Popieram zmiany w szkolach srednich, po co mamy miec madry narod, niech dalej bede po studiach i bez pracy- to jest to komusze myslenie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!