Racja. Przykład pierwszy z brzegu - przez miesiąc nie potrafią ustalić właściciela skody octavii na suwalskich numerach rejestracyjnych, która parkuje na płatnym parkingu przy ul. Polskiej Organizacji Wojskowej, zapewne bez opłaty, bo ma za szybą kilka wezwań od parkingowych.
Może została skradziona i porzucona?
Miasto z tego powodu traci codziennie co najmniej 11 zł (3 zł x 10 godzin x 37%). A Chojniak im daje nagrody za wybitne zasługi w polowaniu na czarownice.
Przesada. We wszystkich dopatrujecie się darmozjadów.Jakie Wy piastujecie stanowiska? Może Was jeszcze ciekawiej można określić? No zaczynajcie...
Wyróżnionym gratuluję i życzę dalszych sukcesów, tym bardziej, że nasze społeczeństwo staje się bandą oszołomów z ilorazem inteligencji na poziomie kury.
Raz w życiu zwróciłam się z prośbą o pomoc, ustalenie właściciela porzuconego samochodu i odmówiono mi ......Nie mam dobrego zdania nt tej instytucji
yyyy rozumiem ze jestes czarnuchem ?? bronisz swoich ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!