Adamczyk to są nowe władze SLD? Ktoś sobie jaja robi z porządnych ludzi?!
Tyle ludzi ze pewnie był problem żeby wszystkie funkcje obsadzić. 28 delegatów żenada. Gdyby nie koalicja z prawicą w mieście można by światło zgasić.
stare pryki blokują miejsca młodym ludziom mają wysokie emerytury a jeszcze im mało o koryto trzeba dbać i pilnować
Za komuny były obskurne sklepy i puste pułki ale pełne kieszenie dziś mamy duże markety
towar pięknie opakowany i puste kieszenie. Tak zastanawiam się co przez te dziesięciolecia zmieniło się? Nic jak mnie szlachta partyjna okradała tak nadal jestem okradany a oni parady i bale jak sobie urządzali za moje pieniądze tak sobie urządzają.
Foto Don Chichot z Warszawy na http://sklave.manifo.com/galeria
A Focus Mall znowu nie da się wypowiedzięć na temat swojego przybytku i cały czas blokuje komentowanie
Pewnie duma rozpiera pana Prezydenta - mieć doradcę na tak eksponowanym stanowisku w SLD to prawdziwy zaszczyt!
Dopóki tą partią będą rządzili towarzysze typu Lesio Miller (człowiek bez honoru - zaliczył już wszystkie partie, łącznie z Samoobroną - byle utrzymać się przy korycie) - dopóty nic ta partia nie wywalczy. Był moment, gdy młodzi zaczęli dochodzić do władzy, ludzie, którym na kraju zależało. Wtedy towarzysze zebrali się do kupy, pozbyli młodych i na wodza wybrali Lesia. To już nie jest partia lewicowa - tutaj tylko chodzi o obsadzenie stołków i wydarcie z państwa tyle korzyści, ile się tylko da. A w razie afery? Towarzysze obronią!!!
A "dziennikarz" Ciżewski to już nie wie, z kim się plątać. Raz z PO, teraz z SLD. Prawica jakoś go nie przygarnęła, więc gdzieś trzeba, skoro jest parcie.
do- luzik..tak o tych starych prykach pisałem ogólnie o rządzie itd ich jest za dużo a młody musi wyjechać za pracą tak okupują swoje koryta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!