Co Ciżewski wypisuje na portalu Lisa na temat.pl to włosy dęba na głowie stają!
W Polsce po prostu brakuje zapotrzebowania na lewicę. Sprawy socjalne skutecznie zagospodarowuje PiS, zaś obyczajówkę przechwytują Nowoczesna lub PO. Dla sld brak już miejsca.To kto gasi światło ?
do- luzik..tak o tych starych prykach pisałem ogólnie o rządzie itd ich jest za dużo a młody musi wyjechać za pracą tak okupują swoje koryta
A "dziennikarz" Ciżewski to już nie wie, z kim się plątać. Raz z PO, teraz z SLD. Prawica jakoś go nie przygarnęła, więc gdzieś trzeba, skoro jest parcie.
Dopóki tą partią będą rządzili towarzysze typu Lesio Miller (człowiek bez honoru - zaliczył już wszystkie partie, łącznie z Samoobroną - byle utrzymać się przy korycie) - dopóty nic ta partia nie wywalczy. Był moment, gdy młodzi zaczęli dochodzić do władzy, ludzie, którym na kraju zależało. Wtedy towarzysze zebrali się do kupy, pozbyli młodych i na wodza wybrali Lesia. To już nie jest partia lewicowa - tutaj tylko chodzi o obsadzenie stołków i wydarcie z państwa tyle korzyści, ile się tylko da. A w razie afery? Towarzysze obronią!!!
Pewnie duma rozpiera pana Prezydenta - mieć doradcę na tak eksponowanym stanowisku w SLD to prawdziwy zaszczyt!
A Focus Mall znowu nie da się wypowiedzięć na temat swojego przybytku i cały czas blokuje komentowanie
Za komuny były obskurne sklepy i puste pułki ale pełne kieszenie dziś mamy duże markety
towar pięknie opakowany i puste kieszenie. Tak zastanawiam się co przez te dziesięciolecia zmieniło się? Nic jak mnie szlachta partyjna okradała tak nadal jestem okradany a oni parady i bale jak sobie urządzali za moje pieniądze tak sobie urządzają.
Foto Don Chichot z Warszawy na http://sklave.manifo.com/galeria
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!