A od kiedy to SLD zna decyzje PISU (które jeśli się nie mylę jeszcze nie zapadły) . Ja na miejscu PISu bym Chojraka nie popierał, raz go poparli a potem się na nich wypiął.
"Poseł Artur Ostrowski nie zdradził jednak, kto z ramienia SLD będzie walczył o fotel prezydenta Piotrkowa." To ja wam zdradzę kto będzie kandydatem lewaków...... Bronek Brylski !!!!!
A tu nikt nie poprze spadkobierców systemu, który ma krew na rekach polskich patriotów. Precz z komuna !!!
Dobrze, że go nie poprą. Prawdę mówiąc nie ma kogo popierać. Zwłaszcza w przypadku prezydenta, który jest nikim.
a dlaczego mieliby go popierać ?? nie ma znaczenia czy dobry to prezydent czy niedobry ?! oczywista oczywistość że wystawią swojego kandydata...
hahaha ale news; prezydent Chojniak jest najlepszym prezydentem i wygra bez poparcia starych komuchów; jakby go poparli, to dopiero byłby problem
Najlepszym kandydatem z SLD na prezydenta to ARTUR OSTROWSKI też nauczyciel.Jak sięgnę pamięcią w ostatnich 25 lat wszyscy prezydenci też nauczyciele oprócz Waldemara MATUSEWICZA który w mojej ocenie i nie tylko był najlepszym prezydentem PIOTRKOWA.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!