Do października kupa czasu,a oni już zaczęli ogłupiać ludzi !!!
A to już można karmić papką wyborczą? Nie za wcześnie???
A pan Antoni jakiś taki...schowany ostatnio był. Dzień dobry panu!
Ludzie żyjecie dniem dzisiejszym bo z tymi rządami może jutra nie być
Proszę szanownych Państwa o dowody potwierdzające powstanie tej drogi do 2023. Póki co to dla mnie kiełbasa wyborcza...
Przez cztery lata nie byli w stanie postawić fotoradaru, który ostudziłby zapędy szaleńców jeżdżących po ulicy Koneckiej i Opoczyńskiej w Sulejowie, a wielką i skomplikowaną drogę wybudują za trzy lata... Myślita, że jesteśmy idiotami?
Czas PIS-u dobiega końca same kłamstwa bez pokrycia jedyne co zrobili to wrócony wiek emerytalny i nic więcej . Za to podwyżki podatków w górę nakazy zakazy to już nie państwo prawa a dyktatura. S-12 na pewno tu nie będzie w tym miejscu trzeba pomyśleć jak wyprowadzić TIR-y z tej drogi obwodnica i zrobi się luz na tej drodze. Sam głosowałem wcześniej za tą partią ale widzę co się dzieje ceny galopują nierobów przybywa a rozdawnictwo kwitnie tylko dlaczego moja rodzina na tym ma tracić i być okradana dosłownie. Co z tego ,że płaca minimalna wzrasta i nim ktoś dostanie pierwsze grosze już dawno jest do tyłu bo ceny zjadły podwyżkę przed jej wprowadzeniem
nie dajcie się nabrać na przedwyborcze obietnice... nic z tego nie będzie, bo 2023 to nierealny termin.
PiS dla poparcia w wyborach oddał S8 dla Łodzi! Gdyby została poprowadzona jak planowano na Piotrków to by się łączyła z S12 a tak tej drogi może nie być bo są plany w GDDKiA w Łodzi poprowadzenia S74 na Łódź przez Tomaszów! Tą drogą też pobiegnie S12!
Ręce i spodnie opadają.Politycy z PISu nie wiedzą o czym mówią
Jakiś czas temu pani rzecznik rządu mówiła na antenie radia ...trwają prace nad decyzją środowiskową, będą konsultacje z mieszkańcami co do przebiegu tej trasy.
Jakie konsultacje ??? wydano decyzję środowiskową na już z wczesniej wybraną trasę.
Chyba że o czymś nie wiemy
A teraz zrobili z węzła rokrzyce ,węzeł bełchatów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!