Jeszcze nikt wam tyle nie dał co Mateuszek obieca.Zły adres do załatwienia tak poważnej sprawy.Mateuszek robi to co mu prezes karze więc trzeba gadać z prezesem i zaraz będzie S12+
Brawo dla społeczników! Widać ich aktywność i zaangażowanie. A Pan premier robi sobie i partii PR. A tak naprawdę poza pustymi obietnicami nie kiwnie palcem. Wspomnicie moje słowa!
Ja to widzę tak: 1. Odwołanie które żekomo wpłynęło ostatniego możliwego dnia zostanie uznane za bezzasadne, 2. Skarżący odwoła się do Generalnego dyr. w Warszawie, 3. Ten skieruje ostatniego dnia terminu sprawę do ponownego rozpatrzenia do Łodzi, 4. Są wybory parlamentarne, 5. Bedą się zastanawiać co z tym dalej zrobić
Walczyć, nie odpuszczać! Trzeba przed wyborami mieć na papierze decyzje, a nie słowne potwierdzenia. S12 jest potrzebna na już!!!
Jak swinia mieba mie widziala ta s12 za rzadow pisu nie zobaczycie w ciagu swojch rzadow oddali 17km autostrady
ludzie obodzmy sie juz nas zrobili z s8 jesli nie zbuduja s12 do Piotrkowa grozi to dalsza degradacja tego miasta a później miasteczka
Ciekawe jak teraz dołożą inwestorowi na A1 na którego odcinku ma powstać węzeł Rokszyce skoro w przetargu go nie było.
Cóż poseł Lorek jeszcze niedawno radny i niech mi ktoś przypomni co zrobił dla Piotrkowa czy okręgu, z którego był wybrany??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!