Ja to widzę tak: 1. Odwołanie które żekomo wpłynęło ostatniego możliwego dnia zostanie uznane za bezzasadne, 2. Skarżący odwoła się do Generalnego dyr. w Warszawie, 3. Ten skieruje ostatniego dnia terminu sprawę do ponownego rozpatrzenia do Łodzi, 4. Są wybory parlamentarne, 5. Bedą się zastanawiać co z tym dalej zrobić
Brawo dla społeczników! Widać ich aktywność i zaangażowanie. A Pan premier robi sobie i partii PR. A tak naprawdę poza pustymi obietnicami nie kiwnie palcem. Wspomnicie moje słowa!
Jeszcze nikt wam tyle nie dał co Mateuszek obieca.Zły adres do załatwienia tak poważnej sprawy.Mateuszek robi to co mu prezes karze więc trzeba gadać z prezesem i zaraz będzie S12+
Wylaczyc swiatla w Przyglowie i Poniatowie i korka nie bedzie. Zawsze jak sie swiatla zepsuja to nie ma korka.
Żal mi tych chłopaków, mają dobre intencje, ale wszyscy ich będą rozgrywać aż do wyborów. Co będzie dalej? Sam jestem ciekaw.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!