metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ULUB ~ULUB (Gość)27.01.2018 12:36

To byłoby oczywiście bardzo dobra wiadomość gdyby nie fakt że trasa ta nie uzyskała nawet decyzji środowiskowej -postępowanie toczy się ze 2 lata dzięki miedzy innymi odwołaniu obecnego Burmistrza.Do pozwolenia na budowę miną wieki.Wiec takie bajanie jest tylko ruchem pod publiczkę na wybory.Tak samo było z projektowanym mostem łączacym Skotniki i Łęg Ręczyński-politycy to w większości oszuści.

352

gość ~gość (Gość)27.01.2018 14:51

To ja w tym niebieskim seicento co stoi na zakazie.

72

gość ~gość (Gość)27.01.2018 14:58

Tepo ogromnej propagandy pisowskiej ruszylo przed wyborami

1814

LIL SQQA ~LIL SQQA (Gość)27.01.2018 12:21

czyli najwcześniej budowa może ruszyć za 3 lata , zanim się uporają z papierami przetargami , machlojkami ,żeby coś z tego przedsięwzięcia uszczknąć, to minie dużo czasu , niby dobrze że budowa ruszy
mogli by jeszcze pomyśleć nad rewitalizacją Sulejowa i okolic pod względem turystyki , pogłębić rzekę , wyciąć krzaki za VICTORIĄ zrobić tam plażę tak jak było dawniej

255

konewka ~konewka (Gość)27.01.2018 16:50

Pani poseł wypowiada się, jakby co najmniej była to jej zasługa...

204

cwaniak z miejskiej gazowni ~cwaniak z miejskiej gazowni (Gość)27.01.2018 18:22

Mam nadzieję,że mieszkańcy Sulejowa i okolic są na tyle mądrzy i przytomni,że nie dadzą się nabrać na perfidne i podłe sztuczki pisowskich funkcjonariuszy partyjnych !
OBIECANKI CACANKI A GŁUPIEMU RADOŚĆ !

2011

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.01.2018 18:18

Dlaczego nie ma mojego komentarza?

54

Witek ~Witek (Gość)27.01.2018 18:50

Po co budować coś w typie S-8 przed przebudową było lepiej jedyny plus to wiadukty ale po co zbędne bariery teraz to jazda w klatce i w razie zagrożenia nie ma ucieczki. Ostatnio jechałem przez Białoruś drogi tam szerokie nie to co u nas można podziwiać widoki a u nas tworzy się korytarze klatki

99

ja ~ja (Gość)27.01.2018 23:40

nic nie mówią o terminie realizacji, nie wspominając o zakończeniu...ot, PISpropaganda

146

gość ~gość (Gość)28.01.2018 06:36

To juz trwa tyle lat i korki tez. A kory wariant wybrano. Przeciez na niektore warianty byl protest mieszkanvow. Czyli artykul nic nie wnosi.

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat