Byłem w focusie, widziałem to na żywo i w sumie nie rozumiałem o co chodzi i nadal nie rozumiem...
Wywalanie publicznych pieniędzy w błoto. Udawanie Sztuki... Mam nadzieję, że ktoś rozliczy obecne władze miasta za marnotrawstwo. OBY !
Taką pończochę to nosili w filmie "Pieniądze to nie wszystko" tylko jeden z nich mówił że jest "obrzydliwy". A jednak co było fikcją jest tu i teraz w naszym mieście. LUDZIE !!!
ten z rajstopami na głowie - to przedstawiciel woni damskich stópek - choć raz w roku może się obwąchać, nim żona go nie pozwie za zboczenie
nigdy nie mogłam ogarnąć intelektualnie inetrakcji- co jak co ,ale tej sztuki nie rozumiem i wiem, ze nie jestem jedynym niezrozumialcem tej sztuki
Pończochy na łbie wielki artysta. Zużyte gumkę jak by założył to byłby wuczyn
Rajstopy na głowie. Rozumiem ,przygotowanie do napdu. Ale dlaczego w fontannie? Chyba chodzi o to żeby psy nie podjęły tropu...
Jak chcą się wygłupiać, bo mają dużo czasu, a żadnego celu, to niech to robią za swoją mamonę i na swoim podwórku. Mój podatek - jakkolwiek by to było malutkie dofinansowanie do tego nierządu publicznego - ma być przeznaczony na dobro wspólne ułatwiające nam życie, a nie na wyrażanie zachowań osób z problemami psychicznymi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!