Dokładnie co pisze gość. Na właśnie przebudowywanej A1 nie ma zadnego zjazdu na S12. Przecież az sie prosi by zrobic go teraz, bo pozniej ponownie będzie trzeba przebudowac świeżo przebudowana A1. Innymi slowy: o s12 chyba nawet nikt nie myśli. A ta pani moze wszystko obiecać.
...Obiecanki, cacanki, a w Polsce jak kto chce,
od tych banialuków w głowie kręci się....
A pisiewicze i ich asystentki po 60 tyś na miesiąc i to jest ok. Do tego nagrody. Bo im się należy a nauczycielom nie. Żenada i pycha.
To gdzue zjazd z budowanej właśnie a1 na to s 12. Nie ma. Więc i s12 tutaj nie będzie kłamczuszku. Jak cen ten cały pis.dlatego ucieka do brukseli.
Ludzie głosujcie na mnie, jak chcecie to wam wszystko mogę obiecać.
Nie dajcie się nabrać na te kłamstwa,ta kobieta kandyduje do europarlamentu i wam wszystko obieca !!!!!!!!!!!!!!!
Ja chciałem, zupełnie niechcący i przypadkowo, zapytać o Stocznie. Kiedy będziemy pływali nowoczesnymi promami zbudowanymi za pomocą i wskazaniem łżemateusza?
Cóż za bełkot - u mnie też trwają prace nad przeniesieniem kilkunastu pudełek z płytkami. Od trzech miesięcy. Póki co opracowałem kilka koncepcji i przeprowadziłem konsultacje sam ze sobą. Przygotowałem też dwa kosztorysy, z których wyszło, że największym kosztem będzie bicie piany w piwie, które sobie funduję jako premię za wykonanie zadania. Uczciwie jednak przyznać muszę, że budżet na ten cel przekroczyłem już wielokrotnie. No cóż, skrobnie się kolejny plan i jakiś kosztorysik nowy.
obiecać rozbudowy lotniska w Piotrkowie? Ono jest jeszcze dalej na południe, niż lotnisko w Radomiu a jak mawiał wulkan intelektu niejaki "Siusiaki" nie, chyba Suski "Lotnisko w Radomiu jest dalej na południe od Okęcia dlatego Polakom jest bliżej na południe Europy i Afryki...."
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!