A jak jakis zapóźniony "putnik" z pała teleskopowa nam w okienko zastuka?Albo wyważy nam drzwi materiałem wybuchowym 10 osobowy pluton specjalny ,to jak wejda,to bedzie przekroczony limit"gosci"?
Ludzie bywają skrajnie nieodpowiedzialni, ignorują zasady bezpieczeństwa a potem są bardzo zaskoczeni choroba bliskich i szukają winy wszedzie tylko nie w sobie...
czyli galerie otworzyli ,zaraza powróci i rozniesie sie w trakcie świąt ,w to że nikt nie zaprosi rodziny nie uwierzę , celowe działanie czy głupota poparta władzą ? to po co zdalne nauczanie i inne obostrzenia ? w tym brak podstaw logiki i celu ,chyba że celem jest ZMUSZENIE społeczenstwa do szczepień ,czymś za co nikt nie chce ponięsci odpowiedzialności ,lekarze -immunitet ,producent -immunitet , to oc w tym chodzi ?
A markety przed świętami "obce" koncerny pozamykają i zrezygnują z euroszekli w ramach odpowiedzialności za nasze zdrowie, czy to nie do pomyślenia???
Jeszcze mi partia nie będzie rządzić kogo mam do domu zapraszać. Lepiej niech pilnują siebie!!! Swoją drogą ciekawe jak rządzący spędzą święta i ferie mam nadzieję że ktoś to pokarze!!!
Typowa logika pisowca to nie ja to kolega.Odważni inaczej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!