A nie da się zrobić przejścia z sygnalizacją na żądanie? Ja wiem, że przy obecnym bezrobociu bez trudu na miejsce każdego rozjechanego pracownika znajdzie się następny, ale chyba nie o to chodzi?
Komunikacja miejska niedostosowana czasowo do potrzeb pasażerów, do zakładów pracy ludzie nie mogą dojść normalnie najkrótszą drogą... Dziadostwo, tumiwisizm, niedasizm... debilizm...
Emerson sie postarał...... Gość ma chody i kase to sobie załatwił lepszy dojazd -raczej los pracownikow jest mu obcy. A tam przy Prologisie to przejscie robią 11 lat i w miedzy czasie był juz jeden remont. Mzk tez powinna podjezdzac po magazyny.
Wtedy powstanie taka sama niebezpieczna sytuacja dla ludzi mieszkających po północnej stronie tego kawałka ul. Słowackiego. Najprościej to jest aby GDDKiA zamiast wieloletniego ględzenia o kładce wzięła się i w przeciągu kilku miesięcy to wykonała. A tu dyskusje, wieloletnie plany - jakby chodziło o budowę wielokilometrowego mostu nad Kanałem Kilońskim. A co ich obchodzą drogi, kładki i inne drobiazgi dla ludzi w jakimś tam Piotrkowie.
Sęk w tym, że GDDKiA nie ma w planach żadnej kładki nad Al. Sikorskiego, tylko nad A1, a rzecznik nie wie, o czym mówi.
Taka mała prowokacja w czasach kapitalizmu.
Proponuję założyć związek zawodowy przez pracowników i wywalczyć darmowy przyjazd do i z miejsca pracy.
he he a jakby była taka sytuacja kobitka idzie do roboty, idzie ten kilometr przechodzi przez pasy, potraca ja samochód.
Później nie dostaje odszkodowanią bo... To NIE BYŁA NAJKRÓTSZA DROGA HA HA HA HA HA
ŚMIECH NA SALI.
Niech firma doplaci mzk i pracownicy będą wysiadać pod firma... Ustalić ile osób będzie tak jeździć i po kłopocie.
Bajo
Za PRL-u przewóz jeździł po człowieka do każdej wsi i odwoził bezpośrednio pod zakład. Bywali tacy co pracowali 10 lat w Piotrkowie, a nie wiedzieli gdzie jest Wieża Ciśnień.
to zarządca drogi ustala kursy mzk ? wez sie puknij nie powiem w co
Proponuję żeby emzetki dojeżdzały nawet do VOITH-u i tam manewrały i zabierały przy okazji ludzi z Kauflandu
Zacznijmy od tego że tamte rejony Piotrkowa są jak w klatce, nie ma ani jednej kładki do magazynów, brakuje także przejścia na słowackiego gdzie mieszkańcy po drugiej stronie autostrady mają duży problem, aby dostać się do miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!