Dla mnie żadni rycerze, a zwykli ludzie, którzy czują potrzebę służenia Maryi.
Chłopy mają za dużo wolnego czasu i się nudzą. Mogli by jednak wymyśleć coś bardziej rozumnego.
szkoda słów, Roman idzie wszędzie .a to w kościele Zielonoświątkowców opowiadał ze był biskupem hahahahha a to znów jak jechał w karetce rządowej do naszego Papierza gdy był zamach hahahahah a to ze ma 700 skoków spadochronowych :D :D
Chłopy, wzięlibyście się i zrobili coś przydatnego a nie bawicie się jak dzieci w rycerzy. Zabezpieczać msze św??? Totalne wariactwo.
Jaja niezłe. Jak mi wiadomo, z tą inicjatywą wyszedł wikary tej parafii ks.Marek Kostrzewa,a nie jakiś Roman Piskorz.Sława ma wielu ojców,a niesława jest sierotą,jak mówi ludowe porzekadło.
Kościół ma darmową pomoc, a panowie są zadowoleni. Jeśli im to nie przeszkadza, to czemu mi ma przeszkadzać? Podchodzę do tego inaczej: panowie mają swoją "pasję" i to, czy zbierają grzyby, wędkują czy grają w karty to ich prywatna sprawa.
Panowie rycerze a prostatę badaliście? Każdy rycerz nawet o d. św. Jakuba powinien mieć ważne badania lekarskie...
Zajęli by się wychowywaniem wnuków albo inną pożyteczną robotą a nie pierdołami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!