Ja jeżdżę tylko do Dino do pracy więc nie interesuje mnie ta droga.
Spoko, fajnie że robią, choć chyba bardziej potrzebny jest remont od "rond bliźniaczych" do MZK. A to że są korki... to nie wina miasta, że kierowcy z całej Polski zrobili sobie objazd budowanej A1 przez Piotrków... Rakowska też była robiona pod ruchem, parę dni uciążliwości a teraz jest spoko.
Było tyle czasu na to w wakacje, nie wspominając tego, że są ulice w zdecydowanie gorszym stanie w mieście ...
Jeśli było wiadomo że będzie remont to po co latali dziury kasa poszła
Nie wiem kto steruje tymi remontami i układa jakiś harmonogram do tego ale chyba na co dzień jeździ rowerem... nie można było robić tego w wakacje??? pół miasta stoi, rondo Kaczyńskich zablokowane, tiry stoją jeden drugiemu na d.. , od Roosevelta nie można wjechać, od Świerczowskiej to samo, korek prawie od przejazdu kolejowego na Roosevelta bo jeszcze na przejściu przed TPS-em młodzież w żółwim tempie, z telefonami, non stop jednym ciągiem przechodzi przez przejście. Stan dróg w mieście jest tragiczny a wiecznie są remonty! może wreszcie czas zapłącić trochę więcej i w końcu wziąć porządną firmę? Bo te co robią te remonty dróg to chyba niespecjalnie się sprawdzają, dziura na dziurze i to w krótkim czasie po remontach. Obraz nędzy i rozpaczy to wszystko
Przecież droga zaraz będzie rozjeżdżona przez Tiry. Było lepiej poczekać do zakończenia remontu na A1 bo wtedy zresztą spora część ruchu wróci właśnie tam. Jeśli się zostały jakieś pieniądze było np. zrobić ul. Żeromskiego, bo tam też kiepska nawierzchnia. W ogóle dróg które proszą się o remont jest więcej. Na chwilę obecną największa potrzeba to chyba Wojska Polskiego na odcinku Kaufland- Kostromska. Spory ruch tamtędy idzie, a droga w stanie tragicznym.
Do wszystkich malkontentow. Przecież kilka dni temu była informacja, że kasa musi być wykorzystana na remont w ciągu drogi krajowej. To aż takie trudne? Gdyby w. Polskiego była droga DK, to by remont był.
Bardzo dobra decyzja,niech Tiry stoją w korku, jeżeli nie jeżdżą A1,a z 91zrobili sobie autostrade, jadąc ostatnio przez Rozprze w terenie zabudowanym już kilkakrotnie na mnie trąbili i wyprzedzali gdzie ograniczenie jest do 50 jeżdżą oni nawet 90km/h.
Ulica Geodezyjna wygląda jak po bombardowaniu, a wokół inne ulice na medal.Jestem ciekawy,czy jeszcze w tym wieku ktoś w piotrkowskim magistracie przypomni sobie o tej ulicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!