podziwiać takich lekarzy jak dr Basiukiewicz, Hałat i in.; historia wkrótce oceni kto kim jest i był od początku "pandemii", ale życia tzw. " nadmiarowym" ofiarom nikt nie zwróci;
nie astrazeneka, taka niby dobra??? ale jak eksperyment to eksperyment!!! oj, ludzka głupoto!
dr BODNAR leczy amantadyna i nikt z jego pacjentów nie umarł ,szczepić się czymś co powstało w trybie ekspresowym i brak badań o długofalowych skutkach ? każdy sam decyduje ,ja spokojnie poczekam ,jak z każda /modą/ i ta przeminie tylko to co w organizmie pozostanie juz na zawsze ,i co wykaże za lat 5-10 ? szczegulnie u młodych
...Szczepić się każdy może,
trochę lepiej, lub trochę gorzej,
ale nie o to chodzi
jak co komu wychodzi...
- To nie lekarz tylko biznesmen - mówi nam anonimowy medyk z Przemyśla, który wylicza, że doktor Bodnar oprócz własnej przychodni prowadzi też restaurację, wchodzi także w hotelarstwo. Mój rozmówca twierdzi, że jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Pytam więc dr. Bodnara właśnie o pieniądze, które przy takiej liczbie pacjentów w marcu musiały być ogromne. Nawet jeśli - zgodnie z deklaracją doktora - za teleporady przy kontynuacji leczenia nie bierze ani grosza.
- Zdarza się, że prowadzę bardzo ciężkich pacjentów, na granicy życia i śmierci. To są pacjenci w ciężkim stanie. Uważam, że to nie jest wygórowana cena. Wielu pacjentów przyjeżdża prywatnie [przychodnia dr. Bodnara przyjmuje prywatnie, a także w ramach kontraktu z NFZ - przyp. red]. Fakt - to nie są małe pieniądze. To są spore pieniądze, ale ja za darmo pracować nie będę.(...) Jeżeli ktoś ma lepszy sposób leczenia, nie ma przeszkód, żeby otworzyć swoją przychodnię - odpowiada doktor Bodnar.
Piotrkowscy antyszczepionkowcy pewnie zgrzytają zymbami... Dobrze im tak! Niech se pozgrzytają, niech ich bolą zymby, a my tymczasem szczepmy się ile wlezie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!