Nie, nie majaczę - zapytać muszę: czy dyrektorskie dzieci załapią się na jakieś podwykonawstwo?
Bo prezio kocha samochody, a nienawidzi drzew, będzie więc miał kolejny pretekst do pozbycia się kilkunastu drzew.
I jeszcze taki cytat: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=111585254&postcount=1119
Widać jak nasze władze w Piotrkowie Dbaja o bezpieczenstwo ludzi .
To miejsce powinno zostac zagospodarowane np. w park itd a nie dzielic ten teren.
Moim
Po to żeby ci co przyszli pouprawiać sport mogli potem wsadzić dupę do samochodu i zjeść chipsy :d
Panowie "luzik" i "97-300"! Na 22 komentarze do tematu budowy łącznika, 10 dotyczy wyłącznie waszej wysoce "inteligentnej" wzajemnej dyskusji skupiającej się na udowodnieniu, który jest głupszy od drugiego. Może przestalibyście zaśmiecać forum głupkowatymi wpisami! Panie adminie - do dzieła proszę!
Czy ty czasem nie przeżyłeś jakiejś traumy, że HwD, tak ci się ciągle przypomina? Przykre i bolesne wspomnienie z dzieciństwa, z kolonii, a może z wojska? A może byłeś kiedyś ministrantem?
Chociaż, chyba nie wszystkich brali. Milicyjne dzieci i pociotki ministrantem być nie mogły.
W zasadzie masz rację. Tyle tylko, że czasem najważniejsze jest to, co znajduje się między wierszami. To, czy siłownia dla pań będzie z prawej strony, dla panów zaś po strnie lewej (albo na odwrót) to mało istotny szczegół. I tak nikt z nas - oczywiście z wyjątkiem 97-300 - nie ma na to żadnego wpływu. Urząd zrobi i tak co będzie chciał - chyba, że 97-300 doradzi mu inaczej.
Co się tyczy wysoce "inteligentnej" dyskusji - tu masz rację absolutną. Ale cóż zrobić, gra się tak jak przeciwnik pozwala, z tym, że osobiście wolałbym nie mieć tu przeciwników, tylko ludzi mających ewentualnie inne zdanie, ale w konkretnej kwestii. Jeśli ktoś na każdy argument odpowiada agresją, to - zwłaszcza w słusznej sprawie - nie wypada ustępować pola.
Ciekawi mnie jedno, czy wiesz, co miałem na myśli pisząc takie słowa: "nie majaczę - zapytać muszę"? Jeśli tego nie rozumiesz, to ten wpis także wrzuciłeś do worka zatytułowanego "chamskie walenie po szczękach". Czy słusznie?
Polecałbym znany z sieci cytat: "Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem". A ponadto pozdrawiam i daj sobie luzu luziku
Przeczytałem. Generalnie, podobają mi się Twoje rady, ale nie myślisz chyba, że wszytkie karty odkrywam na forum?
Tak, czy inaczej - obiad zjedzony, biorę wędki, idę na ryby.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!