Gratuluję pozyskania dofinansowania, niemniej ja wolałbym tabor rokokowy.
Darmowe niech zrobią przejazdy dla mieszkańców w tedy zima każdy będzie wolał jechać autobusem do pracy jak swoim autem mniejsze korki i miej smogu marzenie mieszkańców Piotrkowa
ktoś sie orientuje ile miasto łoży na mzk i ile zarabia na biletach ?
Elektryki nie są ekologiczne wręcz bardziej szkodą ze względu na surowce których jest mało bardzo mało (lit)
Wszystko pięknie... ale pachnie mi tu zaczątkami kampanii przedwyborczej. Wszystkie dobrodziejstwa (za które i tak pośrednio zapłacą mieszkańcy) przypadną na końcówkę kadencji. Przypadek? Autobusy, ciepłownia,farma fotowoltaiczna, rozpoczęcie budowy obwodnicy... Wiosną 2021 słychać było na sesjach w UM, że budżet miasta marniutki...
Ciekawy jestem jakie opłaty za śmieci, wodę i podatek od nieruchomości na 2022 rok zafunduje nam miłościwie panująca Rada Miasta.
Bujny z roku na rok maja coraz większą liczbę mieszkańców kanalizację dobrze wyremontowana drogę ścieżki rowerowe coraz więcej nowych domów to nie jest już taka sama wies co kiedyś a poza tym tu mieszka wielu Piotrkowian którzy się przeprowadzili z Piotrkowa tak więc to także wasi mieszkancy.
Zobaczymy jak to się przełoży na częstotliwość kursowania min w strefach podmiejskich np graniczna a może dobrze by było by dojeżdżały do Bujen nie tylko kiedy jest szkoła lecz przez cały tydzień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!