metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
m_acie_k ~m_acie_k (Gość)11.06.2011 10:55

Cytuję:
...którego własnoręcznie dokonał Marek Mazur...

Czy ten pan musi wszędzie dawać twarz? Ja rozumiem, że można mieć łokcie jak siłowniki hydrauliczne, ale no bez przesady no... Nie dość, że ton głosu p. Mazura jest wyjątkowo pewny siebie, to jeszcze sam głos jest wyjątkowo nie przyjemny. Jak byłem w podstawówce, to każdy kto miał jakiś niewyraźny głos, był wysyłany do logopedy. Może nawet na stare lata przydałby się taki lekarz... aparat też by nie zaszkodził :P

00

krowa ~krowa (Gość)11.06.2011 18:04

Pozytywnie zakręceni. To tacy zmieniają świadomość społeczeństwa i kształtują obyczaje. Nie Mańki, Krzyśki i Bogdanki.

00

97-300 97-300ranga11.06.2011 20:59

"m_acie_k" napisał(a):
Czy ten pan musi wszędzie dawać twarz? Ja rozumiem, że można mieć łokcie jak siłowniki hydrauliczne, ale no bez przesady no... Nie dość, że ton głosu p. Mazura jest wyjątkowo pewny siebie, to jeszcze sam głos jest wyjątkowo nie przyjemny. Jak byłem w podstawówce, to każdy kto miał jakiś niewyraźny głos, był wysyłany do logopedy. Może nawet na stare lata przydałby się taki lekarz... aparat też by nie zaszkodził :P

Doskonały post.Facet strasznie pcha się na afisz.

00

janek serce ~janek serce (Gość)12.06.2011 01:45

Jak tam biegacze..?

00

okoń ~okoń (Gość)12.06.2011 14:47

Mazur tu Mazur tam ja Mazura w d... mam

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat