otrzymałam pismo od Komornika ze do 15 tego miesiaca powinnam otrzymac zaległe alimenty.Kwota to niebagatelna bo ponad 1000,. zł Pismo dostałam i owszem , pietnasty tego m-ca minął a pieniędzy jak nie było tak nie ma.Dostaje na drugie dziecko 230 zł . Pierwsz córka ma 11 lat i ma wakacje jak ja mam jej wytłumaczyc, że nie mogę kupić jej tego czy tamtego bądż zafundować innej atrakcji - w końcu to wakacje. Do kitu z takim FUNDUSZEM ALIMENTACUJNYM. Jest to instytucja mało skuteczna i ma gdzies czy ja mam za co zorganizować dziecku wakacje i nie tylko - za papierek od komornika kupic nic nie można. PYTAM DLA KOGO JES T TEN FUNDUSZ skoro w zyciu sie nie sprawdza. To jest lanie wody , nie wierze już żadnym funduszom , a tyle sie mówi o dzieciach - pomocy samotnym matkom, jestem rozgoryczona . Instytucja nieskuteczna i nic poza tym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!