Możesz zapodać mi link do plakatu który został jak to mówisz podany jako żetelna informacja? Bo mogę nie wiedzieć gdzie mowa o jakimś plakacie?
Uwzględniając mądrości zawarte w tym ludowym - jak powiadasz - powiedzeniu, pozwól, że nie odpowiem na twój wpis.
Niedość, że znasz przysłowia ludowe, to jeszcze jesteś samokrytyczny. Nie spodziewałem się, powiem szczerze.
"luzik" Bo trzeba mieć "jaja" żeby odpowiedzieć. Ja nie orkiestra na mnie tabelki nie pomogą...Twoje pisanie przypomina rynsztok polityczny. Czytasz gazety...Zakładam, że prawicowe a potem te wymiociny rozsiewasz po forum. Może najpierw się zarejestruj jak normalny "człowiek" skoro jesteś taki "erudyta".
Nie będę prowadził dyskusji na takim poziomie. Nie ukrywam się.
Nie chciałbym jednak,żebyś wątpił w moją erudycję odpowiem posługując się fraszką, której autorem jest S. J. Lec.
To z tomika pt Myśli nieuczesane. Gorąco polecam.
Tak na marginesie, co erudycja ma wspólnego z ukrywaniem się ???
Opluć szmatę? Sama się wytrze!
No i wyszło, że miałem rację!
Co się stało z moim poprzednim komentarzem? Czyżby cenzura w służbie przewodniej siły narodu?
"luzik" Smutne to takie i jakieś bez wyrazu. Będę miał czas to jeszcze pogadamy na forum...Byle jak najdalej od takich toksycznych ludzi jak ty "szmaciarzu" takiego będziesz miał nicka, zgoda ??? Pa pa
@luzik, daj spokój, to beton! To przykre, jak młodzi łykają wszystko jak młode pelikany, a na apel o przemyślenie kwestii reagują tak agresywnie. Gdzieś widziałem nagłówek ze zdjęciem Pana Jurka "Człowiek, który zniszczył bunt". Sedno sprawy. Trzymaj się.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!