metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga16.01.2014 10:37

"jajaja" napisał(a):
A sama powołujesz się na dane z plakatu WOŚP z ich strony. To nie jest sprawozdanie z działalności! Zacznij filtrować informacje!

Możesz zapodać mi link do plakatu który został jak to mówisz podany jako żetelna informacja? Bo mogę nie wiedzieć gdzie mowa o jakimś plakacie?

00

luzik ~luzik (Gość)16.01.2014 10:45

"lemurrollo" napisał(a):
pluj k....e w oczy to ci powie, że deszcz pada.

Uwzględniając mądrości zawarte w tym ludowym - jak powiadasz - powiedzeniu, pozwól, że nie odpowiem na twój wpis.

00

luzik ~luzik (Gość)16.01.2014 10:50

"lemurrollo" napisał(a):
Jakim trzeba być prostakiem żeby tak się produkować na forum.

Niedość, że znasz przysłowia ludowe, to jeszcze jesteś samokrytyczny. Nie spodziewałem się, powiem szczerze.

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)16.01.2014 11:06

"luzik" Bo trzeba mieć "jaja" żeby odpowiedzieć. Ja nie orkiestra na mnie tabelki nie pomogą...Twoje pisanie przypomina rynsztok polityczny. Czytasz gazety...Zakładam, że prawicowe a potem te wymiociny rozsiewasz po forum. Może najpierw się zarejestruj jak normalny "człowiek" skoro jesteś taki "erudyta".

00

luzik ~luzik (Gość)16.01.2014 11:40

"lemurrollo" napisał(a):
jak normalny

Nie będę prowadził dyskusji na takim poziomie. Nie ukrywam się.
Nie chciałbym jednak,żebyś wątpił w moją erudycję odpowiem posługując się fraszką, której autorem jest S. J. Lec.

Cytuję:
Opluć szmatę? Sama się wytrze!

To z tomika pt Myśli nieuczesane. Gorąco polecam.
Tak na marginesie, co erudycja ma wspólnego z ukrywaniem się ???

00

luzik ~luzik (Gość)16.01.2014 21:50

"lemurrollo" napisał(a):
jesteś najlepszy

"lemurrollo" napisał(a):
Szmata to

Opluć szmatę? Sama się wytrze!
No i wyszło, że miałem rację!
Co się stało z moim poprzednim komentarzem? Czyżby cenzura w służbie przewodniej siły narodu?

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)17.01.2014 09:21

"luzik" Smutne to takie i jakieś bez wyrazu. Będę miał czas to jeszcze pogadamy na forum...Byle jak najdalej od takich toksycznych ludzi jak ty "szmaciarzu" takiego będziesz miał nicka, zgoda ??? Pa pa

00

jajaja ~jajaja (Gość)17.01.2014 18:25

"luzik" napisał(a):

@luzik, daj spokój, to beton! To przykre, jak młodzi łykają wszystko jak młode pelikany, a na apel o przemyślenie kwestii reagują tak agresywnie. Gdzieś widziałem nagłówek ze zdjęciem Pana Jurka "Człowiek, który zniszczył bunt". Sedno sprawy. Trzymaj się.

Komentarz był edytowany przez autora: 17.01.2014 18:28

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat