"Rusztowania zniknęły sprzed poradni" - przecież musiało się gdzieś coś nagrać na CCTV. Jak to możliwe, że tyle blachy ktoś zwija sprzed nosa.
"Rusztowania zniknęły sprzed poradni" .To się chwali. Ale ,ale... a jak tam kolejki do poradni zniknęły ,inaczej czy się chociaż zmniejszyły???
Drogi rencisto
Rencista i emeryt pobierając swiadczenie do 2500zł miesiecznie nie płaci podatku dochodowego, a jeśli jesteś rencistą to znaczy że jesteś na utrzymaniu pracowników z 40 letnim stażem aktywnych zawodowo odprowadzajacych składki do ZUS lub krus
Panie Ziebo może skupiłby się Pan na wnętrzu bo tak zapyziałego i brudnego szpitala na okulistyce to nie widziałem bród i smród przecież to Pana oczko w głowie i mówię to jako przedstawiciel Pana gminy i nie podoba mi się ten Pana lans za bardzo się Pan lansuje.
Bardzo pięknie wygląda budynek po remoncie. Dziękujemy i chcemy więcej :)
A te niebieskie paski pomiędzy oknami to rozumiem folia pozostała z okien? Bo chyba nie chcecie mi powiedzieć że to jest tak pomalowane...
Pięknie, pięknie.
A ciepła woda, papier toaletowy jest?
A w ogóle ma jeszcze kto leczyć w tym szpitalu???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!