metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga20.02.2014 10:40

A ja tam bym i tak głosował w najbliższych wyborach na naszego pana prezydenta. Taki drobny wypadek przy pracy pana Leszka H., czy incydent z Tajsonem w sumie się nie liczą. Do tych wszystkich, którzy na jesień krzyczeli: Nie idę na referendum, ja mówię stanowcze NIE. A ja na przekór Wam mówię: Ja idę na wybory i będę głosował tylko na jednego słusznego kandydata. :-)

63

Końcowe Odliczanie Kadenci. ~Końcowe Odliczanie Kadenci. (Gość)20.02.2014 11:00

FINAŁ czas zacząć .

51

444 ~444 (Gość)20.02.2014 11:08

człowiek któremu stawjaja zarzuty powinien zawiesić swą pracę w administracji ale Pan H dostołka sie przyspawał

51

No proszę ~No proszę (Gość)20.02.2014 11:33

Pan Leszek H.na ławie oskarżonych, a taki ładny,
amerykański jest , czy Ci prokuratorzy oczu nie mają

60

Ciekawski ~Ciekawski (Gość)20.02.2014 13:57

A ja się pytam za co pan Leszek ma odpowiadać. Przecież to chojniak powinien odpowiadać on na to dawał kase.

40

mol molranga20.02.2014 14:56

Sprawy sprawami, ale Kamil Majchrzak dzięki treningom w tej hali balonowej jest w wyśmienitej formie i wygrywa turnieje.

35

gigant ~gigant (Gość)20.02.2014 15:01

"mol" napisał(a):

Nie ulega wątpliwości. Ale czy wyniki Majchrzaka mają usprawiedliwić przekręt??? O czym mówisz!!!

52

NARESZCIE ~NARESZCIE (Gość)20.02.2014 17:48

Nareszcie ......

31

Maniek ~Maniek (Gość)20.02.2014 18:07

1. Hala potrzebna jest i tyle.
2. To czy M wygrywa czy nie jest bardzo ważne w tej sprawie, bowiem sąd będzie mógł rozpatrywać, czy czas potrzebny do realizacji przetargu miał wpływ na mistrza M. jak okoliczność łagodząca, czy może stanowić podporę obronności. Prawnicy będą wiedzieć o co chodzi.
3. Za przetarg jest odpowiedzialna osoba, która za to odpowiada - merytorycznie odpowiedzialna za zajmowanie się przetargiem. Dyrektor jakiejkolwiek placówki tylko dekretuje po opinii. To tak, jakbyście mieli zamknąć Premiera za wybryki poprzedniego marszałka, choć z drugiej mańki to beknął za Pencinę, ale to inna bajka.
4. Nikogo nie wolno zwolnić, zawiesić w pracy w trakcie prowadzonego postępowania, a tym bardziej w administracji. Są inne mechanizmy. Dlaczego? Bo dojdzie do sytuacji takiej jaką mamy z Paem M.T. Teraz Państwo, czyli my mamy go utrzymywać.
Widzę tu jak i na pozostałych piotrkowskich stronach informacyjnych, że ludzie nie mają zielonego pojęcia co z czym się je i o czym się mówi, a tym bardziej o co chodzi.

13

gość ~gość (Gość)20.02.2014 20:29

Jaką nagrodę ufundował Prezydent dla Kamila Majchrzaka za zajęcie 1 miejsca w Plebiscycie na najlepszego sportowca. Ja tylko pytam?

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat