metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sport ~sport (Gość)12.12.2015 23:31

Robert Krasoń takie zawody w roku to mamy z dziesięć a mistrzow z dwudziestu.

12

sportowypiotrkow ~sportowypiotrkow (Gość)13.12.2015 09:16

Kto poza Bernatkiem i Grzybickim ma szansę jechać na Igrzyska w Rio? Bo głosować na dyscypliny, które "mistrzostwa Polski" mają w 20 kategoriach, średnio raz w miesiącu nie ma sensu.

31

Trener honoru. ~Trener honoru. (Gość)27.12.2015 01:43

Honorowym trenerem powinien być Sławomir Łomajak, gdyż udowodnił, że potrafi trenować i podróżować. Podróże łeeeeełeeeeeeeee, borygo, petrygo, kanapa i papa.

01

Obserwator DWA ~Obserwator DWA (Gość)11.12.2015 21:04

Czy Rada Plebiscytu nie mogłaby uhonorować DWÓCH WIELKICH Trenerów naszego miasta Panów Wojciecha Gawlińskiego i Pana Tomczyńskiego tytułem HONOROWY TRENER MIASTA PIOTRKOWA i tak jak kiedyś pisałem- wnioskować do Rady Miasta o nadanie jednej z arterii komunikacyjnych miasta nazwać imieniem któregoś z Nich.Z pełnym szacunkiem dla nominowanych Trenerów, ale Oni rozsławiają nasze miasto przez ostatnie dwa-trzy lata,a Panowie Gawliński i Tomczyński utworzyli PIOTRKOWSKĄ szkołę piłki ręcznej, której owoce mamy i zbieramy do dnia dzisiejszego. W składzie Rady Plebiscytu jest Pan Włodzimierz Wachowicz i On chyba najlepiej rozumie to co piszę.Proszę się zastanowić, póki jeszcze żyją Ci Zawodnicy i Zawodniczki , którzy mogliby wręczyć te tytuły dla Rodzin zmarłych Trenerów

31

gosc ~gosc (Gość)22.01.2016 20:20

Henryk Grabowiecki. Lepsze trenera nigdy nie spotkałam. Zwłaszcza z takim poczuciem humoru 😘

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat