Kogoś zdecydowanie poniosło. Przedstawiciele domu mody Fendi zapewne mają jednak ciekawsze zajęcia niż przyjazd do Ptaka. Nie sądzę też żeby nawet Zień chciał być kojarzony z Ptakiem:/
To co dziś jest modne, jutro będzie obciachem i wiochą. Taka jest kolej rzeczy. Moda jest dla snobów.
Pana Ptaka to w Piotrkowie raczej nikt nie lubi ze względu na to co zrobił z naszym pięknym Stadionem i Basenami.Zniszczył on piękny klub a wy jeszcze piszecie tu o ptak fashion city...
Czy rzeczywiście do Ptaka jeździ cały Piotrków ?... Ja np. nigdy nie jeździłem i nie jeżdżę. Nic mnie nie obchodzi jakieś "miasto mody" i na pewno tam nie pojadę!
Tylko wieśki,a później jest szał pał na zabawach.
ja tam nie jeżdze,nie wypowiadaj się w moim imieniu.
To prawda - po co jeździć do Ptaka, skoro to samo i drożej możecie kupić w Focus Mall lub piotrkowskich sklepach.
Pomysł bardzo fajny - zobaczymy jak będzie z realizacją. Do ep - do Ptaka jeździ cały Piotrków wystarczy popatrzeć na rejestracje:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!