Ja tam nienawidzę wojska Polskiego bo Polska to okupant ,który zagarnęła Śląsk a wojsko służy okupantowi czyli Polsce.
Coś z tego wynika? Służba wojskowa, powinna być powszechna i obowiązkowa dla obu płci. Jak w Izraelu. Długość do ustalenia, ale raczej w miesiącach, a nie latach. W Izraelu trwa 3 lata. Wreszcie społeczeństwo byłoby normalne. Jak widzę tych rozlazłych młodzieńców, miększych od dziewczyn, to przerażenie bierze. Kobiety jeszcze mają instynkt obrony swego potomstwa, które często wychowują same. Dawcy nasienia nie potrafią już zawalczyć o nic. Nawet swoich dzieci nie bronią, ani się nimi nie chcą opiekować. Totalny upadek społeczny. Kilka miesięcy intensywnej służby zrobiłoby z nich mężczyzn. To spory koszt dla podatnika, ale ba pewno warto. W razie wojny też byłoby jak znalazł.
Do wojska niech sobie idą politycy i ich dzieci. To oni nastawiają ludzi wrogo do siebie a potem wywołują wojny, na które wysyłają już dzieci innych ludzi a nie swoje.
Do kawalerii wstąpić chciałem
Długo kochanie swoje prosić musiałem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!