"Ja traktuję Michała Bąkiewicza jak dobro narodowe." - Nie ulega wątpliwości, że M. Bąkiewicz to świetny siatkarz, ale czy nie za dużo słowa? Dobrem narodowym można było traktować JP II, a nie Michała.
jest wiele osób wśród młodych, którzy chcieliby w jakiś sposób reprezentować Piotrków. co z tego skoro kluby sportowe nie mają pieniędzy na wystawianie zawodników w zawodach, a miasto jeszcze niedawno też nie dawało nic od siebie typowo dla zawodników (nie dla całego klubu czyt. prezesa). część dobrych zawodników uciekła z naszego miasta, nie mam nic do Pana z tego artykułu, ale jeśli
a gra w
to czy reprezentuje Piotrków czy Bełchatów?
A Tobie o co chodzi...?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Sk%C5%82odowska-Curie
grała dla Francuzów?
a chociażby o to że nie widzę sensu zakładania fan klubu pana x, bo jest to dla mnie głupota. ale to szczegół -bo każdy może robić co chce - zwłaszcza jak założycieli jest aż 14 - ciekawe skąd będą brać kasę na fanklubowanie na meczach -może nasze bogate miasto będzie ich sponsorować? a chodzi o to że jeśli ktoś gra pod barwami innego miasta to w jaki sposób reprezentuje dzielnie Piotrków? jeśli tak to dlaczego wszyscy krzyczą, że zdrajcy grają w niemieckiej piłce nożnej (może już nie grają, bo nie znam się na tym i nie wiem kto jest u kogo w składach) ale słychać o tym wszędzie było, że Polak Polakowi bramkę strzelił.
I bardzo dobrze, niech uciekają. Błąd popełniają Ci, którzy zostają. Najgorsze jest, że np. MKS Piotrcovia załatwia sobie zawodniczki tzn. przedłużanie kontraktów poprzez załatwianie studiów albo pracy na drugi etat w szkole. Transfery w sporcie to standard. Bąkiewicz gra w Bełchatowie, bo w Piotrkowie siatkówki NIE MA (oprócz jakiegoś Volley 5 czy coś) i tyle. Zresztą lepiej, żeby nie było niż ma być na słabym poziomie tak jak z resztą w tym mieście.
Miasto mające już w swoim obrębie inne dyscypliny i dzieci trenujące powtarza ,ze nie ma pieniędzy na inne sporty . Dlatego nie dofinansowuje dziewczynek uprawiających piłkę nożną, a raptem tworzymy inny klub , bo w cieple i glorii pana Bąkiewicza można zabłysnąć. Już dobrze działający klub niszczy się i dyskryminuje tylko dlatego ,że prezesem jest osoba nie życzliwa tej władzy. Tak działa obecna interesowna i zakompleksiona władza miasta.
Poucinać pensje piłkarką ręcznym i dać pieniądze dla zapaśników, którzy godnie reprezentują Piotrków albo innych tego typu sportowców.
Widać, że wybory co raz bliżej i lewactwo chce się podczepić pod popularną osobę. Grunt to fr"u"nt!
Facet po co te prymitywne prowokacje i gierki jakie prowadzisz?Jeżeli sądzisz że takimi beznadziejnymi tekstami skłócisz sportowe srodowiska tak piłkarek recznych jak i zapasników to sie grubo mylisz.Tak zapasy jak i ręczna robia swoje i nie potrzebują ani chorej zawiści ani wzajemnego podszczypywania. Lecz sie człowieku!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!