Właśnie oglądam ŁWD i "jajaja" też nic nie było o ZRM
Ja wiem co. W epiotrkow piszą artykuły osoby które nie maja pojecia co robią. Czytalem juz tu o ladujacych w rowach samochodach rowerach samochodami ciezarowymi. O autach "osobówkach" A to poczatek calej "góry" dziadostwa co jest tutaj wypisywana. I mało który wpis jest podpisywany bo pewnie jest wstyd podpisywać takie wypociny
Czy ma z tym coś wspólnego ten słynny Ocet, o którym ostatnio tutaj tak głośno?
I jeszcze dachujący kierowca: http://www.epiotrkow.pl/news/Kierowca-audi-dachowal.-Mial-prawie-dwa-promile,19951
Ojojojojoj... a co to tam miało nie być. I wszystkie świetlane plany runęły w gruzach. Szkoda tylko, że zabrały z tego świata człowieka, co chciał uczciwie na życie zarobić.
To nawet nie wiadomo, ile osób pracowało na placu budowy? No to ciekawe, nie ma co...
Bo widzisz, te rzesze bezrobotnych stanowią wyłącznie osoby bez żadnych kwalifikacji, co to nawet za bardzo pisać nie umieją. Więc pan Stachaczyk jest po prostu skazany na tych mistrzów słowa, których ma. Nie wybrzydzaj, bo się poobrażają, robotę rzucą, i będzie (cytując klasyka) "dupa z pisaniem, c**j z poczytaniem"...
Po prostu nie będzie tutaj niczego. ;) I co będziesz wtedy komentował? ;)
A no racja. Tylko jak to rozumiec? Kierowca siedzial na dachu ?? czy dach na kierowcy
Śmiać mi sie chce z tych komentarzy robil za darmo na czarnej. I wina ,,biznesmena,,itp akurat rozmapialem z pracownikiem tego biznesmena tydzień temu dokładnie i wcale nie ma zlej pensji bo daleko mu bylo do najniższej krajowej ale i znam z widzenia owego,,biznesmena,,i jakoś zlego slowa na niego powiedzieć nie mogę i kilku moich znajomych pracowali u niego lata temu za czasów świetności octowni,a odnośnie wypadku to przecież przy takich inwestycjach jest kierownik,inspektor itp i to oni odpowiadaja za kierowanie robot tak żeby sciana sie nie przewrocila,zresztą mlody byly mu zucane też jak wynajął plac na sklad węgla.
Wygląda na to, że w sumie było czterech poszkodowanych a jeden z nich zmarł. Jeden pod gruzami, drugi poza terenem, trzeci był nieprzytomny, czwarty miał rozcięta głowę. Sam bym lepiej napisał taki artykuł. Gratulacje dla redakcji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!