Jestem bardzo zadowolony ,że Państwo Polskie dba o rozwój dróg i mostów w" Naszym Pięknym Kraju".Właśnie myślę o wyborze alternatywnej drogi ,ale mam tak dużo możliwości ,że.. sam nie wiem jak mam jechać. Mieszkam w Sulejowie pracuję w Piotrkowie ,chyba wynajmę jakąś chałupę po drugiej stronie ,taniej mnie wyniesie i cholera mnie tak szybko nie wezmie.
Dobrze że Unia im dała to coś robią bo nasz rząd to jak widać nie nadaje się do niczego... Drogi są wizytówką każdego kraju a naszą są kosmiczne ceny na stacjach paliw i niestety dziurawe drogi...
hahah dokładnie - możliwoście full
możliwości jest tyle że masakra :) 1 jaką znam to przez Piotrków - Łęczno - Sulejów. bo tak to wszystkie inne dochodzą tylko do mostu w Przygłowie i trzeba się wpychać.
Ale myślę że teraz już takie korki nie powstaną bo jak maja pracować w godzinach 9-15 to główne natężenia jest o 7-8 rano z Sulejowa i od 15 - do 17 z Piotrkowa wiec myślę że będzie szło w miarę :)
No ale to już w sumie ostatnie 2 tygodnie i most oddany zostaną tylko prace upiększające wiec wahadeł wiecej nie będzie :)
Szanowni Państwo!
Ja proponuję dla osób jadących do Opoczna objazd przez Tomaszów Mazowiecki.
Osobiście wypróbowałem i naprawdę przejazd tą trasą nie trwa dużo dłużej niż "kiszenie się" noga za nogą za niezliczonymi TIRami z Piotrkowa przynajmniej do Sulejowa...
Pomimo remontu "gierkówki"-tam po prostu się jedzie, a nie stoi w korku. A droga z Tomaszowa do Opoczna - marzenie!Równiutka i ruch znacznie mniejszy!
Polecam!
Do 15.00? Próbowałem dziś o godz.17.00 dojechać do Przygłowa - korek zaczyna się na Bugaju w Piotrkowie. Do jasnej..... Przecież to już prawie rok trwa panie Macieju z GDDKiA w Łodzi!!! Oby tych co wymyślili tą organizację robót pogięło! Liczy się tylko wygoda wykonawców, a użytkownicy niech sobie stoją. I gdzieś mają wszystkie nasze narzekania i nerwy.
ja o 18.10 przejezdzałem przez most rowerkiem to jeszcze nadal kierowali pracownicy ruchem.
Pogratulować. Ruch wahadłowy w godzinach szczytu. Dziś sięgał od świateł przy orlenie w kierunku Sulejowa. W drugą stronę wcale to lepiej nie wyglądało.
Wykonawca chyba jakoś specjalnie nie spieszy się z zakończeniem pracy. Kostkę na zajeździe przystanku przy moście układali ponad 2 TYGODNIE!
Ludzie to jest droga KRAJOWA a nie gminna żeby te prace tak przedłużać i męczyć ludzi korkami czy uskokami już ponad rok!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!