Wyjątkowe Panie
Chojniak to chyba są bramy i ławki obok sklepu spożywczego w rynku pełne rynkowych meneli,miał być plac solny,a jest wielki parking,czym tu się chwalić.
CO on bierze, że takie wizje ma? ;)
Słuchając co mówi K. Chojniak mam wrażenie, że powinien zostać skierowany na badania psychiatryczne, gdyż jest rozchwiany emocjonalnie i nie wie co mówi.
W piątek mi sprzedali starą kiełbasę - odbija mi się do dziś, a tutaj od rana kolejne śmierdzące kiełbasy rzuca władza.
Skutek piątkowej publikacji i znużenia 7 letniego.
Zaklinanie rzeczywistości. Ja i prezydent żyjemy w światach równoległych.
Wspaniałe pytanie a zarazem i konkluzja!!! No co on łyka?
Sęk w tym, że niczego nie musi w tym celu brać. Już dawno zauważył, że wystarczy ładna gadka i opowiadanie bajek do zapewnienia sobie wystarczającego poparcia. Skoro to działa, to tego się trzyma. A że lud głupi, to każdy bajer kupi.
Prezydent to się tylko "wozi"ze swoją świtą po miastach partnerskich za pieniądze podatnika oczywiście- i to jest cała "piotrkowska turystyka"
Szanowna Redakcjo. Proszę w moim imieniu zapytać UMPT, co takiego zrobił w ramach promocji miasta na zewnątrz. Konkretne działania.
Turystyka to działania oddolne!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!