Do Piotrkowianina 23 , przecież wojtysiak jest wicestarostą powiatu , a mieszkańcy powiatu będą tam leczeni tak jak i miasta dlatego wiceprezydent kacperek obecny .
Skoro od dwóch lat zaplanowane były zmiany /słowa marszałka Stępnia/, to w jakim celu w Szpitalu Powiatowym remontowano blok operacyjny na chirurgii i salę wszczepiania rozruszników na kardiologii w ubiegłym roku? Widać jak władze starostwa dbają o wydawanie publicznych pieniędzy.Gratulacje!!!
Podobno dobra zmiana ma likwidować Starostwa- to dobra decyzja, wystarczy jeden urząd !!!!! skoro likwiduje się szpitale.
Ano właśnie poprzedni dyrektor był piotrkowianinem to mu zależało a ten jest obcy i piotrkow mu wisi
Zapowiada się że będzie wreszcie tak jak powinno być. Właściwe warunki na te czasy
Rodziłam w tamtym miesiącu na Roosevelta i powiem że byłam w szoku jaka wspaniała opieka i fajne warunki
.teraz wiem ze dobrze ktoś pomyślał
Odnośnie komentarza "obserwatora" - pisząc takie głupoty wyssane z palca obrażasz człowieka a to jest karalne. jeśli nie znasz osoby i jej kompetencji to nie wypowiadaj sie na temat o którym nie masz pojęcia. Skąd w ludziach tyle jadu i złośliwości. Jesteś konkurentem???!!!
Wypadałoby na taką uroczystość zaprosić dr. Orskiego, który najbardziej zasłużył się w Piotrkowie na polu wszczepiania rozruszników serca. O tempora, o mores! Chciałoby się powiedzieć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!