w gminie cos się ruszyło a wy albo narzekacie albo marudzicie. Małymi krokami i będzie lepiej.
Oprócz Piotra S. to reszta lenie. A prezes glina to nieporozumienie wielkie. Puki nie zmienią go to nadal będzie zamiast szkoleń to imprezy.
stoją po wsiach kosze na szkło papier i plastik
zastaw w szkole to szkoła jeszcze coś dostanie za makulaturę.
ja tam widziałem ze kamieniami obsypali trochę tą rurę. A jeśli piszesz ze coś jest samowolą budowlaną to jeśli faktycznie jest łamane prawo gdziekolwiek to każdy kto jest tego świadkiem to powinien to zgłosić a nie rzucać oskarżenia bez podania nazwiska na publicznym forum. Jeśli kolego o czymś wiesz to zgłoś to oficjalnie a puki tego nie zgłosisz i nie udowodnisz to jest to pomówienie które jest karalne.
http://www.rozprza.pl/asp/pl_start.asp?typ=13&menu=189&dzialy=189&akcja=artykul&artykul=1634
Gdzie tu jest napisane o papierze???
Drogi kolego nie zgadles nie jestem strażakiem strzelaj dalej.ale stoje w ich obronie bo chlopaki cos robią niedosc że darmo to jeszcze konkretna robote wiec nie czepiaj sie ich ok.jesli chodzi o to odwodnienie to porażka jeśli nie mozna zrobić w drodze to po co w ogóle robić w chodniku tym bardziej w wykonaniu zgk .widzialem jak oni robią polozona rura i zasypana piachem a gdzie tluczen.tak sie składa że pracuje przy odeodnieniach i wiem jak powinno to wygladac.a to w parku odwodnienie to podobno jest samowolabudowlana.więc mówię jeszcze raz gdzie są wladze gminy ?????? Pewnie w Piotrkowie w blaszaku😈
gdyby chlewnia stała daleko od skupisk domów mieszkalnych nie było by problemu tak jak na Mazurach, ale największy problem to gnojowica (skład moczu, kału, antybiotyków, steorydów aby szybko rosło i mnóstwo chorobotwórczych bakterii) gdzie wylewana jest (nie przez wszystkich), gdzie popadnie czyli do rowów, które łączą się z Luciążą a która łączy się z Pilicą, a Pilica zasila wodociągi, więc decyzja wójta jest jak najbardziej uzasadniona i to nie jest podparte prawem?????????, oczywiście że jest, więc nie rozumiem, co za "urzędnik" tak sobie bzdury pisze...., że decyzja wójta jest podparta prawem, DROGI URZĘDASIE JEST PODPARTA PRAWEM!!!!! tylko trzeba go znać :0
Lobby świńskie naciska i atakuje kaźdego kto ma dość smrodu.Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę i to duźą kasę z dopłat unijnych na lata 2014-2020 na rozwój i produkcję trzody.Tu nie chodzi o małych hodowców, tylko o producentów po kilka, kilkanaście tysięcy sztuk rocznie, mających zaledwie kilkanaście ha.A co z gnojowicą?Uźywają argumentu źe gdzie hodować świnie jak nie na wśi.Nikt nie broni hodować,ale jak chcesz. produkować kilka tysięcy sztuk to wybuduj sobie farmę kilometr za wsią.
Wójtowie nie tylko Rozprzy, Grabicy,Wolborza
nie będą musieli podejmować trudnych decyzji, a sąsiedzi protestować, aby mieć czym oddychać.
:wać kilka tysięcy to
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!