metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave ~sklave (Gość)25.05.2011 12:28

GIENEK LOSKA na Dniach Rozprzy!
wczoraj pisałem i powtórzę
Zastaw się a postaw się lansowane hasło panującego nam płemiera.
Czy aby to mieszkańcy wytrzymają!!!!
Taka sytuacja jest w całej Polsce

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)25.05.2011 13:24

Jak Pan Wójt był wybierany to obiecał gruszki na wierzbie, a teraz .... szkoda gadać

00

tomaszek ~tomaszek (Gość)25.05.2011 14:48

Ja tam sie na urzędach nie znam,ale po mojemu Regionalnej Izbie Gospodarczej nic do budżetu Gminy Rozprza. Czy nie chodziło przypadkiem o Regionalną Izbę Obrachunkową?? A może to to samo? ;)

00

ja1 ~ja1 (Gość)25.05.2011 16:35

Z pustego i Salomon nie naleje
Najpierw facet musi posprzątać po swoim poprzedniku!!!
A jest co sprzątać - uwierzcie mi!!!
Dajmy mu szanse, źle nie jest, jak Rozprza wyjdzie z długów, to wtedy J.J. ma pole do popisu...

00

Pietrek Pietrekranga25.05.2011 18:19

weźcie witka za jaja. Narobił długi to niech beknie za to a nie żadnej odpowiedzialności za podejmowane decyzje

00

atebba ~atebba (Gość)25.05.2011 19:23

"ja1" napisał(a):
Najpierw facet musi posprzątać po swoim poprzedniku!!!
A jest co sprzątać - uwierzcie mi!!!
Dajmy mu szanse, źle nie jest, jak Rozprza wyjdzie z długów, to wtedy J.J. ma pole do popisu

Zgadzam się. Pan Wójt jest człowiekiem godnym zaufania.

00

Weźcie się za ten ZGK ~Weźcie się za ten ZGK (Gość)25.05.2011 21:03

Proponowałbym zrobienie porządku z ZGK w Rozprzy!!Tam to jest państwo w państwie!!!!Tyle lat i nikt nie umie tego skontrolować a wyszłoby na pewno wiele zaległości z rządów poprzedników! Mówi się ręka rękę myje!Gdzie jest rada i nowi radni?

00

okra ~okra (Gość)25.05.2011 22:14

mamy przecież v-ce wójta rodem z powiatowej kużni talentów Mierzyna,ruszy łbem i po sprawie,a jak nie to poprosi o pomoc tatusia,ten to naprawdę potrafi wiele,synka z setką głosów posadził na urzędzie

00

rozprzanin ~rozprzanin (Gość)26.05.2011 09:39

własnie dlaczego pan wojt nie obetnie wynagrodzen w ZGK przeciez ponoc Galkowski zarabia 5 tys, zycinski 7 tys, a chodniki nadal z PRL u , tzn ze nic nie robia, przetrzepie rodziny dobrowolskich, obejrzy strone www. przeciez taka wizualizacje strony to potrafia zrobic przedszkolaki. po co placic czlowiekowi z sulejowa

00

Maxikus ~Maxikus (Gość)26.05.2011 14:55

Ludzie zastanowcie sie co piszecie.... Krytyka na Wójta jego zastepce i pozostalych. Bardzo latwo jest oczerniac innych w tak prosty niezobowiazujacy sposob ale to swiadczy o Waszej glupocie. Poprzedni Wójt pozostawil ogromne dlugi wiec nie ma sie co dziwic ze teraz sa problemy. za nie powinnismy obwiniac wlasnie poprzedniego Wojta. Jak widac gmina sie stara na tyle ile moze, Beda organizowane Dni Rozprzy ktore godniej niz dotychczas zapromuja gmine...Docenmy starania i nieustanna walke o Gmine a dopiero pozniej ocenmy co i na ile sie zmienilo. takie jest moje zdanie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat