ale pogo na tym koncercie!!! dobrze ze barierki chroniły gwiazdy bo nie wiem czy ochrona dałaby rade...
Tak to już jest jeden woli domek z ogródkiem, las, świeże powietrze, a drugi blok z wielkiej płyty, trzepak i pełno marketów.
Co do pijących to są wszędzie niestety.
Aby porównać, która impra była lepiej zorganizowana należałoby powiedzieć, ile kosztowała impreza w Rozprzy jak i w Piotrkowie. Wtedy można powiedzieć, którzy organizatorzy lepiej się postarali. Bo wiadomo, że wszystko zależy od pieniędzy.
ja mieszkam na wsi i mi dobrze, nigdy nie przeniósłbym sie do miasta
Pół godziny nastrajał gitare i co w tym fajnego? a co z pokazem fajerwerek? bo pojechałem do domu o 23 a miał być o 22 i nic nie było bo ten pajac disco polo grał.
Perfekt? A miał być Perfect! To jakaś podróba, czy co? ;)
W Rozprzy wiedzą co to znaczy dni miejscowości a nie taka mizeria jak w stolicy regionu Piotrkowie. Na przyszły rok jedziemy do miejscowości gminnych bo w stolicy urzędnicy miejscy nie wiedzą co to zabawa. Brawo Rozprza.
Wspaniały koncert, Gienek i Makar wymiatali. Warto było przejechać 60 km. Brawo organizatorzy.
byłem na gienku ! oprócz kilku nie kulturalnych osób było super. Rozprza była lepsza od Piotrkowa muszę z przykrością przyznać bo jestem z ptb. Jak do ptb przyjedzie za rok jakiś zespół disco polo będzie extra. !! będzie się jak bawić na całego ;DD
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!