jak ich nie złapią to piotrkowianie z własnej kieszeni zapłacą za szkody
Przecież to von Thusck i Myskowitz (ten od szczawiu i mirabelek)
a to bylo widelcem nagrywane? poza tym gdzie byly patrole policji ? zapewne 10 raz przejezdzaly przez spokojne osiedla gdzie nic sie nie dzieje
ps wyznaczyli nagrode za inf? bo za darmo to tylko Bastian donosi heuehueheue
Witam.To już odpowiednia chwila żeby zainwestować w lepsze kamery i będzie po sprawie a nie w pensje urzędników.
Ja słyszałem ze tylko monitorowana jest ta fontanna na deptaku 24/h, żeby w razie czego móc wypisać dzieciom i rodzicom mandaty.
Kurde ja się nie dziwię że na monitoringu nie widzą jak kogoś biją pod kamerą albo okradają.
Na takich zdjęciach to bym chyba własnej mamy nie poznał jak by tam stała, twarze zamazane niczym w sądzie gdy niema pozwolenia na ujawnianie danych. Chyba że to zdjęcia mikrofalówką robione to wtedy zrozumiem.
Ten z prawej miał nawet czas żeby strzelić fotkę na fejsa. A strażnicy fotoradarów chyba spali w swoim fordzie transicie, albo może w nocy nie pracują,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!