to jak to mediateka nie pomiesci bibloteki Pedagogicznej nie lepiej wyremontowac pod mieszkania ludzia
Zastanawiające jest to przenoszenie biblioteki na obrzeża miasta. Dużo lepsza lokalizacja byłaby w Hawanie albo budynek dawnego pogotowia przy ulicy Dąbrowskiego. Ale przecież jesteśmy najbogatszym miastem w Polsce, możemy budować co chcemy ,gdzie chcemy i za ile chcemy. Kto bogatemu zabroni??
Tak mi się zdaje że ludzie narzekający że Piotrków to miasto emerytów sami są starcami Wiecznie im źle
W Mediatece nie będzie Pedagogicznej???! To jakiś gorszy sort czy co???
po co cos robic w tym miescie czy kraju jak zawsze komus nie bedzie to pasowało jak cos zrobia niedobrze jak nic nie zrobia jeszcze gorzej
Nowa biblioteka koło nowej biblioteki to tylko w Piotrkowie jest możliwe. W obu będzie tylko wiatr hulał i smog sobie odpoczywał, ale co tam ważne, że jeden lokalny kacyk zrobi na złość drugiemu. A wszystko to mogło być na miejscu Hawany. Wybrańcy narodu”, zamiast współdziałać we wspólnej sprawie do czego zostali powołani, kłócą się o drobnostki, podstawiają wzajemnie nogi, wyrywają co intratniejsze posady, jednym słowem wolnoamerykanka, jak to między jaskiniowcami. Najgorsze jest jednak to iż tzw. elita polityczna jest praktycznie nieusuwalna a system demokratyczny z jej udziałem jest antydemokratyczny.
super...beda w miescie same biblioteki, oczytane miasto....a komu ten szpital i ten nowy od strony ul.zamurowej przeszkadzal ? miliony w bloto...jak to w piotrowie trybunalskim...
cyt. "Dobra wiadomość jest taka, że remont zostanie zrealizowany prawie w całości za pieniądze zewnętrzne...." no cóż Amerykanie dogadali się z Koreńczkami a Polacy z Polakami. Jak zwykle za pieniądze ....zewnętrzne. Dziwić się potem ,że co sto lat odzyskujemy ....niepodległość. Ale dwieście metrów Próchnika nie zostanie wyremontowane nie wspomniając o Roosevelta ,Zelaznej i innych ulicach
Wszystko spoko tylko za prawie 7mln to ja bym to wyburzył w piz... i nowe postawił :D
Czemu biblioteki pedagogicznej nie przenieść do mediateki? Oszczędność miejsca i oszczędności na zatrudnieniu personelu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!