Jak już kiedyś napisałem zalozcie sb firmę dodatkową np układanie kostki bądź coś innego I kasa będzie na raty maszyn.a nie stać i głupków z siebie robita.u nas na rozprzy jest cwaniak co nabrał hektarów A kładzie kostkę i zatrudnia pseudo pracowników za parę groszy I bije kasę na maszyny
Za to że blokują i utrudniają życie zwykłemu obywatelowi kupuję w Lidlu od Niemca. Głosowali na PiS to teraz niech cierpią
Jacy to rolnicy to są parobki zachodnich korpolacj prosięta sprowadzają z Danii Holandii Niemiec Belgii oborowi anie rolnicy
Do Lutosławic bez przerwy przyjeźdzają tiry z prosiakami z Danii.
To jest chów przemysłowy !
Dwie najbardziej roszczeniowe grupy zawodowe to rolnicy i górnicy. Zawsze protestują w imię pieniędzy. Nie chodzi im w ogóle o wolność. Bijcie się o wolną Polskę, a będziecie mieli wolne ceny. Za trudne do zrozumienia?
Dzisiaj miałem wizytę w łodzi, ustawianą od pół roku, zdecydowałem jechać pociągiem żeby nie stać w korku, ale niespodzianka, wszystkie połączenia do Łodzi odwołane! także "dziękuję" protestujący, utrudniliście życie ludziom a ci co rządzą mają was w puklu, nie będę używać niecenzuralnych słów tutaj na to co bym wam powiedział...
Ciekawe czy jak w srocku w nocy grill i wódka . Znajo
my z obstawiajacych mi opowiadał
NIE NIE NIE popieram rolników.Nie szanują innych grup zawodowych i nie potrafią (może nie wszyscy) jakoś funkcjonować w zgodzie z nie-rolnikami . Jako mieszkaniec Gminy Grabica -po całym tygodniu człowiek chce odpocząć po obowiązkach tygodnia to wtedy jest prace polowe -nawozy -opryski, koszenia etc. i najlepsze GNOJOWICE LUB OBORNIK. szanujcie innych to inni będą szanować was. zamknijcie te fabryki wieprzowiny i tak po tym co się słyszy o warunkach chowu to dziękuję /// wole pomidory
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!