ja wiem że kierunkowzkazów używa się jak sie opuszcza rondo a nie na rondzie
Jakoś rzadko patrzyłem na rejestrację gdy ktoś mi zajechał drogę,zablokował skrzyżowanie bo nie zdążył zjechać zawsze machnąłem ręką..Od dziś koniec z tym,zero uprzejmości względem "miszczów EP"Zapomnijcie o jakiejś uprzejmości gdy będziecie chcieli włączyć się do ruchu z parkingu lub bocznej drogi.Na każdy wasz błąd będę trąbił do upadłego+palec.
dla piratów nie ma współczucia. po zdjęciach widać ze nie jechał 70km/h tylko min 120km/h. A sądząc po warunkach było ślisko wiec każdy normalny kierowca jedzie wolno a to widać był ..........(dopiszcie sobie sami resztę)
Widze ze tu sami EP którzy to sa mistrzami kierownicy...tylko czemu to własnie najwiecej wypadków jest z EP?
czy nikt z was niema odrobiny wspolczucia dla rodziny tego chlopaka?????????????????
I do tego jeszcze na rondach o średnicy mniejszej niż 15 m. nie używają kierunkowskazów. A na tych dużych tak, i tego nie rozumiem.
blachy świadczą o kulturze jazdy.....no comment
dzisiaj myślałem że wyjde obtłuke ryj takiemu pajacowi oczywiście eop.Bo eop jeżdżą same buraki.Tylko EP ETM i ewentualnie EBE
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!