do e i adaśka: http://konstytucja.wieszjak.pl/omowienie-konstytucji/76804,Konstytucyjna-wolnosc-wypowiedzi.html takie moje prawo do wypowiedzi. Konstytucja mi to gwarantuje :-)
Konstytucja RP - art. 14
Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność prasy i innych środków społecznego przekazu.
Konstytucja niestety głupoty nie leczy.
chłopak nie pali i nie palił wiatr zawiał na butelkę i sie zapaliła. chciał ratowac przed wybuchem innych i otoczenie nie udało sie. dzielny do konca był swiadom co robi i co maja robic z nim. wszystkie szuje co na tej tragedi robia sensacje powinny ponieść odpowiedzialność. módlcie się o zdrowie
Adaśko, ty chyba tez masz nierówno pod sufitem.
Nikt o zdrowych zmysłach nie podpala grilla benzyną, i to nie tylko dlatego że na kiełbasce, karczku, szaszłyku etc. mogą zostać trujące substancje wydobywające się podczas spalania benzyny, ale właśnie z powodu ewentualnego poparzenia ciała. Nawet w 70%.
może i nie równo. ale moim zdaniem nie należy tak mówić o ludziach, których się nie zna...pomimo tego co zrobili. Każdemu może się to zdarzyć i większość z nas ma czasami pomysły, które do końca nie są zgodne z rozsądkiem. Człowiek jakby kierował się tylko rozsądkiem to by nic z życia nie miał. Ja znam bardzo dobrze tego człowieka i wiem, ze to jest rozsądna osoba. Wiec proszę lepiej się nie odzywaj jak masz pisać takie rzeczy. Zostaw to dla siebie
To forum od pewnego czasu stało się miejscem aby sobie ulżyć na kimś. Czas z tym skończyć a smarkatym zabronić po 19:30 wchodzenia na forum epiotrkow.
znam go bardzo dobrze. zawiał wiatr i butelka sie zapaliła. chciał uratowac osoby w poblizu i samochody wiec prosze o współczucie dla rodziny i modlitwe.
jeśli znasz tego człowieka, i jeśli pali papierosy, to poleć mu pracę na stacji paliw.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!