A ja chyba wiem o co biega z tymi atakami na Tęczową. Kiedyś interesowałam się tym Biofeedbackiem dla dziecka i szukałam specjalisty w Piotrkowie i znalazłam w tym budynku co jest Tęczowa Biofeedback, który robiła taka logopedka Pani Monika, ona miała ceny tego Biofeedbacku najwyższe w Piotrkowie i musiała na tym chyba tłuc niezłą kasę i jak Tęczowa wprowadziła Biofeedback to chyba tamta się wściekła i zaczęła robić Tęczowej złą reklamę.
Ja również nie polecam terapia w tej poradni na niskim poziomie. Jacy "specjalisci" taki poziom
Nie polecam tej poradni, pisze tu poniewaz nigdzie indziej nie można napisać opinii. A jesli chodzi o terapie eeg to porazka. Wole doplacic i isc do kogoś doświadczonego.
Dziwi mnie to, że te wszystkie pozytywne komentarze pojawiają się hurtowo w małych odstępach czasu od siebie. Tym bardziej że temat już jest na którejś dalszej stronie przerzucony.
Ceny w tej poradni za ich usługi są jak z kosmosu chyba na warszawskie pensje
Bardzo ciekawa konferencja- dowiedziałam się dużo cennych informacji na temat zaburzeń rozwojowych dzieci. Pani psycholog była konkretna- miło się jej słuchało .Widać ,że ma duża wiedze i wie o czym mówi. napewno odwiedze to miejsce z moim dzieckiem. długo szukałam tak konkretnych i znajacych sie na rzeczy ludzi. dziekuje
Konferencja była o takiej godzinie że mało komu pasowało, osobiście nie byłam, Tęczową znam bo byłam zmuszona skorzystać z wizyt z moją córką, ogólnie nawet polecam, postępy jakieś tam są, miła obsługa i czysto.
Każdy może wyrazić swoją opinię wiec po co krytykowac kogoś komu cos jednak tam nie pasowalo? Jak dla mnie to teraz wygląda jakby ktos na sile wpisywal te pozytywy i naskakiwal na negatywne opinie a to nie o to chodzi.
Jestem bardzo zadowolona z udziału w konferencji, serdecznie dziękuję za zaproszenie i nie rozumiem skąd tu taka wojna w komentarzach. Konferencja była nieodpłatna, otwarta i przede wszystkim nie obowiązkowa, więc jeśli komuś się nie podobało - a oczywiście miało mu się prawo nie podobać - to mógł wyjść wcześniej i dalej nie uczestniczyć. Ja się cieszę, bo jeszcze na koniec dostałam zaświadczenie z udziału w konferencji :) pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!