metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kondzioszek ~Kondzioszek (Gość)14.02.2017 06:05

Przypominam tylko że można pobrać narządy od każdego zmarłego jeśli za życia nie wpisał się do CRS. Kartki są symboliczne.

30

sklave sklaveranga12.02.2017 08:15

Oni z FMS coś robią dla społeczeństwa a młodzież z PiSu, PO, PSLu tylko bierze i żyje jak pasożyty na koszt społeczeństwa. Więcej na http://sklave.manifo.com/

1011

Michał----xxx ~Michał----xxx (Gość)12.02.2017 20:00

Wiecie (taki szczegół) że organy pobiera się z żyjącego organizmu? Hmm?

11

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)12.02.2017 17:20

97-300, Twoje posty są na diecie ze środka kapusty- o jakich komsomolcach piszesz , szambie itp rozszerz myśl do obecnej sytuacji?

71

Haj ~Haj (Gość)11.02.2017 19:22

Niech działają bez kandydowania. Społecznikowi nie w głowie kariera polityczna a oni.na tym robią propagandę

147

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)12.02.2017 12:06

Uważam każda inicjatywa na rzecz zdrowia i życia powinna zgodnie z logiką być bezstronnie popierana bez wulgaryzmów!

52

Terok ~Terok (Gość)12.02.2017 09:51

Tylko lans medialny

66

MM ~MM (Gość)12.02.2017 09:22

Akcja słuszna i "barwy polityczne" nie mają tu znaczenia.

86

mmm ~mmm (Gość)11.02.2017 19:14

Jaja- co to ma wspólnego z pomocą, bliźnim - żenada- prawicowiec lewak jak ma taką wolę odda organy ja to zrobię bez lewicowych kartek

85

Komentatorka Komentatorkaranga11.02.2017 14:32

Szkoda jedynie, że jest to akcja wyłącznie pod publiczkę.
Jakiś czas temu próbowałam się skontaktować z Oskarem - zarówno telefonicznie, jak i poprzez konto na jednym portalu społecznościowym - celem przyłączenia się ze znajomymi do właśnie tej akcji, aczkolwiek niestety nie było żadnego odzewu. Chcieliśmy się przyłączyć, pomóc, ale widocznie to ugrupowanie niczego nie potrzebuje i nie docenia. Szkoda, aczkolwiek w sumie może to i dobrze, bo wiązanie się z polityką w dzisiejszych czasach nie jest pozytywnie postrzegane. Można było się chociaż odezwać, a nie lekceważyć wszelkie próby kontaktu.
A ponadto, nie wiem, kto pisał ten artykuł, aczkolwiek choć odrobinę mógłby zapoznać się z tym, kto faktycznie organizował tę akcję. Nie jestem zwolenniczką, ale młodzieżówka SLD to Federacja Młodych Socjaldemokratów, a nie Forum Młodych Socjaldemokratów.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.02.2017 14:33

1216

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat