Jeśli to prawda to bardzo dobrze bo panoszą się wszędzie nas mają za nic to efekt polityki PIS-u . Powiem tak byłem świadkiem jak w markecie Ukrainka zrobiła kasjerce awanturę bo ją rzekomo oszukuje bo ona brała tańsze artykuły niż to co czytnik pokazuje . Nie miała oczywiście racji i w końcu ludzie widząc jak ta jest tak bezczelna i podkreśla sama ,że jest Ukrainką więc opieprz zebrała taki jak jej sie należało. Co za bezczelny naród ci Ukraińcy jest tego wszędzie pełno i tak być dalej nie może pora na zamknięcie granic dla Ukraińców
I dobrze tak bo same prowokują Polaków a pórzniej tylko polaki mają kłopoty i nie widzi policja ich zachowania co oni robią tylko na Polaków
Nawet cham, świnia, złodziej, krętacz lub zwyczajny złodziej ...
Nawet zbój, byle swój? Panie były doradco?
~Grześ (Gość)
"Rasa prawdziwych Polaków pokazuje swoje pazury" - ty weź się od Polaków o.......l
A co wam się nie podoba ??? jak wam tak żal banderowców to wezta ich do swojego domu i żywta dawajta kase na chlanie , jak naszych biją na swiecie to nikt ich nie broni ,,,, wy srale mądrale
Byłem na Ukrainie i twierdzę, że Polski cimny lud to inna planeta w kosmosie, nasuwa się jedno słowo którego nie użyje, bo komentarz nie pójdzie. Natomiast komentarze mówią o logice ludu, wszystko co potwierdza tezę!
Widziałem cała akcje 4 radiowozy plus Bravo tajniaków jak wpadli na Przedborską to myślałem,że całą ulice aresztują :) ,a tu tylko jednego aresztowali ?
Polak: Za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym mandat wynosi 100 zł a za zaśmiecanie (nawet wyrzucenie niedopałka na ulicę) 500 zł. A polityki nie mieszajcie komentatorzy z takimi błahostkami.
Mandaciki za spozywanie alkoholu a nie pewnie nie dostana bo ukrainiec wazniejszy od Polaka co tu sie odpier*ala.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!