@&@ bądź poważny, czy ten sypiący się post-PRLowski budynek kina Hawana uważasz za zabytek? Miał straszyć jak stare więzienie? Czy gnić i niszczeć jak obecna Europa? Owszem, jest to budynek z którym wiążą się sentymenty, ale nie wolno jest remontować czegoś, co gnije od środka.
tak wybudojcie laznie dla pana pawla i czochraczke w parku poniatowskiego -stary sfrustrowany i zakompleksiony zgred ktory wszystkim przypina latki .chodzi po dzialce we drelichah 40 letnich klepie puszki iubiera sie w ormoskie ciuchy znalezione na smietniku
kosinski@ Walnij sie w pecyne.Meczet jest tak potrzebny jak umarłemu kadzidło.
Tu nie ma ani jednego muzułmanina,a w calym lodzkim regionie wyznawców tej religii jest ok. 200
Mielismy kiedyś kilka kin w Piotrkowie ,teraz jest jedno nowoczesne z klimatyzacja ale bez tego specyficznego klimatu :(https://www.facebook.com/Piotrk%C3%B3w-Trybunalski-MOJE-Ukochane-Miasto-152261574798163/photos/?tab=album&album_id=1055039544520357
@&@ jakiś Ty wrażliwy :) Tak się zastanawiam, czemu nie postarałeś się o kredyt i nie wziąłeś Hawany we własne ręce? Był to przecież budynek wystawiony z Urzędu, co czyni Cię potencjalnym najemcą/dzierżawcą/właścicielem. Najlepiej jest bojkotować wszystko dawno po fakcie i płakać nad rozbiórką.
Ropucha ! Twoje ostatnie zdanie, to chwyt poniżej pasa.
Zwykle nazywany jestem głupkiem, post komuchem, zramolałym, starym dziadem itp..
"Partner do dyskusji", to coś nowego. A jeszcze "wyborny" ?!
Pod presją komplementu poddaję się.
Prawie w każdej sprawie masz rację !
tam nie będzie ani kasyna ,ani łażni tylko pko się przenosi ze Słowackiego wielka tajemnica ,a na dole w podziemiach może pab lub kręgielnia pozdrawiam
To co ludzie po wojnie zbudowali i tu nie tylko kino było ale ile różnych imprez na których sam byłem mając bilety z pracy .Obecna władza wszystko niszczy bo tylko to potrafi i zatrudniać kolesi po znajomości tak samo jest z przetargami wszystko po znajomości i tak się zastanawiam kiedy tu ktos porzadek zrobi-
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!