a kiedy rozbiorą "Europę" ten syf w centrum miasta??? Ohyda i wstyd dla mieszkańców przed turystami!!!!!
To co ludzie po wojnie zbudowali i tu nie tylko kino było ale ile różnych imprez na których sam byłem mając bilety z pracy .Obecna władza wszystko niszczy bo tylko to potrafi i zatrudniać kolesi po znajomości tak samo jest z przetargami wszystko po znajomości i tak się zastanawiam kiedy tu ktos porzadek zrobi-
tam nie będzie ani kasyna ,ani łażni tylko pko się przenosi ze Słowackiego wielka tajemnica ,a na dole w podziemiach może pab lub kręgielnia pozdrawiam
Ropucha ! Twoje ostatnie zdanie, to chwyt poniżej pasa.
Zwykle nazywany jestem głupkiem, post komuchem, zramolałym, starym dziadem itp..
"Partner do dyskusji", to coś nowego. A jeszcze "wyborny" ?!
Pod presją komplementu poddaję się.
Prawie w każdej sprawie masz rację !
@&@ jakiś Ty wrażliwy :) Tak się zastanawiam, czemu nie postarałeś się o kredyt i nie wziąłeś Hawany we własne ręce? Był to przecież budynek wystawiony z Urzędu, co czyni Cię potencjalnym najemcą/dzierżawcą/właścicielem. Najlepiej jest bojkotować wszystko dawno po fakcie i płakać nad rozbiórką.
Mielismy kiedyś kilka kin w Piotrkowie ,teraz jest jedno nowoczesne z klimatyzacja ale bez tego specyficznego klimatu :(https://www.facebook.com/Piotrk%C3%B3w-Trybunalski-MOJE-Ukochane-Miasto-152261574798163/photos/?tab=album&album_id=1055039544520357
kosinski@ Walnij sie w pecyne.Meczet jest tak potrzebny jak umarłemu kadzidło.
Tu nie ma ani jednego muzułmanina,a w calym lodzkim regionie wyznawców tej religii jest ok. 200
tak wybudojcie laznie dla pana pawla i czochraczke w parku poniatowskiego -stary sfrustrowany i zakompleksiony zgred ktory wszystkim przypina latki .chodzi po dzialce we drelichah 40 letnich klepie puszki iubiera sie w ormoskie ciuchy znalezione na smietniku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!