To jest jakaś masakra, sam jeżdżę i rowerem i samochodem, a to co niektórzy rowerzyści wyprawiają to sami się o śmierć proszą. Taki wyjazd z boku w prawo to norma, bo myśli, że jak wyjedzie i zaraz do prawej to wszyscy się zmieszczą, niestety tak nie jest jak z resztą widać w temacie.
Radomsko rowerzyści...nie mam pytań.Tam cyklistów nie obowiązują przepisy.Wyjadę i h..
Jestem kierowcą i aktywna rowerzystką. Prawda jest taka, że rowerzyści potrafią wjechać na jezdnie nie oglądając się wokół, bo przecież im wolno, natomiast z perspektywy rowerzystki należy bardzo uważać na drodze, nieraz sama muszę zjeżdżać z drogi na pobocze, bo niejeden kierowca zamiast zdjąć nogę z gazu, to bardziej ja wciska, aby zdążyć mnie minąć i nie zahaczyc auto z przeciwka. Proszę Was, trochę pokory i rozsądku na drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!