MARTA to ty se sama utwórz własną stronę i pisz tylko o swojej chałupie jak ci nie pasi, mi tu sie podoba bo sa informacje o regionie a jak w piotrkowie nic sie nie dzieje to co zrobic
....nie zbadane są wyroki boskie....Ciekawe jak to zdarzenie będzie ujęte w statystykach policyjnych.W notce zapomniano napisać czy był trzeźwy czy nie.
Widać latarnie są już nie tylko sprzymierzeńcami pań lekkich obyczajów, ale i ZUS-u, w którym na taką wiadomość już pewnie rączki zacierają.
Nietypowy wypadek, szkoda tylko, że z tragicznym skutkiem. Wyrazy współczucia dla rodziny zmarłego.
Jestem złym człowiekiem. Popłakałam się. Wszystko przez tytuł: w mojej intuicji lingwistycznej "zderzyć się" mogą dwa ciała będące w ruchu. Rowerzysta uderzył w latarnię.
Cholera jasna, znowu się śmieję. Rowerzysto, wybacz mi.
Zastanawia mnie dlaczego we ,,Wiadomości Piotrków ''więcej jest o Tomaszowie niż o Piotrkowie.Chcę wiedzieć co się dzieje w moim mieście.Niech w Tomaszowie utworzą sobie stronę eTomaszów.
Pani Marto idź na Rynek w P.T. i pobiegaj dookoła na golasa z piórkami w tyłku i ogłoś, że to PERFORMERS-ART i się będzie działo i będą pisać o P.T. I Ty również będziesz sławna przynajmniej w regionie dawnego województwa piotrkowskiego. Zachęcam. Policja i straż miejska nie będą Cię łapać i karać za publiczne się obnażanie, bo przecież jest precedens z przed kilku laty, jak chuderlawy chłopina z Dani przebiegł się na golasa z majtającym fiutem na odcinku Pl.Kościuszki do Rynku i z powrotem i nic mu za to nie było od odpowiednich służb, tylko pamiętaj, że on biegł w ramach ART-PERFORMENS.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!