Po tych remontach w tym miejscu to aż dziwne, że do tej pory nic się większego nie stało. Minibusy, autobusy, różne inne pojazdy, objazdy i piesi, którzy nie mają jak normalnie przejść przez ulicę. Ktoś uznał, że wystarczą pasy przy Dąbrowskiego. I jak ktoś idzie z przeciwnej strony lub w przeciwną stronę, to ma się cofnąć do Dąbrowskiego i tam sobie przejść po pasach. Ludzie oczywiście tego nie robią i wcale się im nie dziwię. Sam też nie robię. Czekajmy dalej na wypadek.
Ciekawe, czy 69 letni kierowca zostanie chociaż skierowany na badania, czy może jeszcze być kierowcą? Wolałbym, żeby mu już podziękować. Niech kupi sobie bilet miesięczny.
Nie jest to problem wieku tylko zwyklej nieostrozności ,tu jeżdżą na pamięć bo tak sie nauczyli i wystarczy zmienic oznakowanie a nieszczęście gotowe,znam pare takich kierowców co zasady murzynka nie znaja i nigdy nie wiedzą kiedy maa pierszeństwo więc wszystko jest do czasu aż sie coś przytrafi.Ostatnio byłem swiadkiem gdzie z ul. W.Polskiego w Dabrowskiego pod prąd wjeżdżają ,to o czym to swiadczy ?.Wniosek jest taki ,że jeździ sie na pamięć nie zwracając na oznakowanie.Wystarczy stanąc na chodniku na skrzyzowaniu Dąbrowskiego i roweckiego ,zajeżdżaja sobie droge na wzajem aż cud ,ze tu się nic jeszcze nie stało.Znam rekordziste co w jednym miesiacu 3 stłuczki zaliczył ze swojej winy więc nie ma sie co dziwic co sie dzieje na ulicach miasta.
Nieprawda. Wiek emerytalny 67 lat ma być osiągany stopniowo: http://www.mpips.gov.pl/ubezpieczenia-spoleczne/ubezpieczenie-emerytalne/system-emerytalny/wiek-emerytalny/
Jak to mówił BOLEK- o take polske. Ja muszę pracować 52 lata. Solidarność dała DOBROBYT.
mam nadzieje ze kiedys przejedzie na drodze tuska, kopaczowa, komora i nalecza jakis 66 letni kierowca TIRA
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!